Wednesday 13 February 2008

Na Loloma Soliwale (The Gift of Love)

Serving for the 13th February, 2008
O cei me na tawasei keda mai na loloma nei Karisito (Messiah)? Na veileqa lelevu beka, na yaluma beka, se na veivakacacani beka, se na dausiga, se na luvawale, se na veika vakarerevaki beka, se na iseleiwau beka? 36 Me vaka sa volai tu,
“E na vuku­muni, keimami sa vakamatei tiko kina e loma ni siga taucoko,
Keimami sa mai wili kina vaka na sipi sa vakarautaki tiko me vakamatei.”

37 E sega! E na veika kece, eda sa dau veirawai tiko vakaoti e na Nona veivuke o Koya e dau lomani keda. 38 Baleta au sa kila matua, ni na sega ni rawata na mate se na bula, o ira na agilosi se o ira na veimataqali iliuliu se o ira na qaqa, na veika e tu e daidai, se na veika e se tu mai muri; 39 se na veika cere se lolovira, se na veikabuli tale eso, me na rawa ni tawasei keda mai na loloma ni Kalou (Elohim), e kune vei Jisu Karisito (Yahshua Messiah), na noda Turaga (Master).
- Roma 8:35-39


O keda eda vakabauta, eda kila na loloma e vure mai Vua na Kalou (Elohim) e na vukuda. Na Kalou (Elohim) ga na loloma, ia o koya e bula tiko e na loloma, e bula tiko kei na Kalou (Elohim) 17 ¶ Eke e na vakausivitaki kina na nona loloma vei keda; me rawa ni da na doudou e na siga ni lewa; me vakataki Koya ga, o keda talega eda vakataki Koya e na vuravura oqo.18 E sega na ravarava e na loloma; baleta na loloma uasivi e talaca laivi na ravarava; na ravarava e vu ni nuiqawaqawa. O koya e dau ravarava, e se bera ni vakauasivitaki e na loloma. 19 Eda lomana na Kalou (Yahweh), baleta o Koya e a lomani keda taumada eliu.
- I Joni 4:16-19


Also Read If Possible
Deuteronomy 7:7-11, 10:14-15, John 3:16-19,
Romans 5:8-11, Ephesians 2: 4-10