Friday 2 July 2010

The Need To Face Sins (Raica Na Noda iValavala Ca)

Thought: When Yahweh Punishes, People Will Fall To Confront Their Sins
 ............................................
Serving For Yom Ha Shee-shee19th Tammuz, 5770
28 O koya a sa lako oti mai i Anaca; ka lako siviti Meqido; ia mai Mikimasi a lai tuvana kina na nona iyaya: 29 Era a lako kosova na idewadewa ni tadrua e maliwa i Qibeha kei Beca-becani; o Ramaca e a domobula; qai dro o Qibeha nei Saula. 30 Laveta na domomu, o iko na luvei Qolimi yalewa; vakatudaliga i Laisha;  saumi taro mai vei au i Anacoca. 31 O Maramana sa kau laivi oti; o ira na ivakatawa kei Qobini era tataqomaki tiko. 32 Me yaco mai oqo, e na tiko voli ga mai Nobi e na siga oya; e na qai kureitaka na ligana me saqata na ulunivanua ni luvei Saioni yalewa kei na delana o Jerusalemi. 33 Raica, o Jiova na Kalou ni lewe vuqa (Yahweh Mighty One of hosts) e na rawai ira na lagilagi e na qaqa, o ira na cecere kilai levu era na vakamalumalumutaki kei ira na viavialevu era na laudre sobu. 34 E na qai taya sobu o koya na kau ni veikau e na kaukaumea, o Lebanoni kei na nona lagilagi e na lutu.


Na rai viavialevu ni tamata e na vakalolovirataki kei na qaciqacia ni tamata era na tabaki sobu; o Jiova (Yahweh) duadua ga e na laveti cake e na siga oya.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
183
July 2
Tammuz 20
Job 23-25
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.