Tuesday 19 April 2011

Duavata O Isireli (Israel United)

Thought: Dawid’s Success Was His Commitment To Yahweh
 ..................
Serving For Yom Shlee-shee, Nissan 15th 5771
(Feast of Unleavened Bread – Day 1 – A Commanded Convocation)
Era qai soqo vata yani o ira kece na Isira'yili, vei Dawide mai Hevaroni, era qai kaya vua, Raica, o keimami qo, keimami nomuni dra ka lewemuni talega e veiveigauna kece;  2 Kena ikuri, e na veigauna kece sa sivi, e na gauna mada ga a tui tiko kina vei keda o Sha'ula, o kemuni ga oni a dau liutaki Isira'yili e na ivalu: a qai kaya kina vei kemuni o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One), O iko mo na vakani ira na noqu tamata o Isira'yili, o na liutaki ira kece na matayavusa o Isira'yili. 3 Qori era a qai lako mai kina o ira na qase ni Isira'yili vua na tui mai Hevaroni; a qai bukia vata kei ira o Dawide, mai Hevaroni e na mata i Jiova (Yahweh) e dua na veiyalayalati; era qai lesi i Dawide me Tui e Isira'yili raraba. Qo me qai yaco kina na vosa nei Sha'mu'yili na parofita e a kaya e na vukui Jiova (Yahweh). 4 Sa qai lako o Dawide kei ira kece na Isira'yili i Yerushalayimi (a dau yacana tu eliu o Yu'vusa) era tawana tu na Yu'vusi oya o ira na ivakatawa ni vanua. 5 Ia era kaya vei Dawide o ira na ivakatawa kei Yu'vusa, E sega ni rawa ni o lako mai i ke! Ia qori a sega ni via kila o Dawide, ni soqoni ira ga na tamata era qai taura na korolevu o Saiyoni, e vakatokai na korolevu i Dawide.


Ni vosoti au mai Jiova (Yahweh) e na nomuni yalololoma: e na vakaitamera ni nomuni dau yalovinaka, ni bokoca laivi na noqu ivalavala ca. 2 Vakasavasavataki au vakaoti mai na noqu caka cala, ka quaraka laivi mai vei au na noqu ivalavala ca. 3 Au sa vakadinata na noqu dau talatalaidredre, baleta na noqu ivalavala ca e matata vinaka tu e mataqu. 4 E saqati kemuni, o kemuni duadua ga, na noqu caka ca, niu vakayacora na veika e vakasisila e matamuni; ka ni donu vinaka sara ga na nomuni veivakadodonutaki ka dina na nomuni vakataulewa.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
109/Blog No. 1249
April 19, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 15,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.