Sunday 27 December 2009

Na Meca I Jiova. (Yahweh’s Enemies)

Thought: The Truth Will Indeed Triumph, Meanwhile Do Not Be Deceived

..............................................

Serving For The 27th December, 2009

Oti au qai raica e dua tale na ivakatakilakila e lomalagi; vakaitamera ka vaka­domobula; e vitu na agilosi e ratou kauta tiko mai e vitu na vunileqa lelevu, baleta ekeri na leva ni Kalou (Elohim) sa na tini kina. 02 Au qai raica, e dua na ka e vaka e dua na wasawasa iloilo sa veiwaki tu kei na yame ni bukawaqa; ia o ira era sa qaqa mai vua na manumanu kila, na kena ivakatakarakara vata kei na matanifika ni yacana, era a duri tu e na wasawasa iloilo oqo, era qai yadua kece tu na api ni Kalou (Elohim). 03 Era qai lagata tiko na sere nei Mosese, na italai ni Kalou (Elohim), ka Nona sere talega na Lami, ni ra kaya: E Cecere, ka totoka na Nomuni cakacaka, kemuni na Turaga (Yahweh), na Kalou Qaqa (El Shaddai)! E dodonu ka dina na Nomuni ivakarau, o Kemuni na nodra Tui na digitaki! 04 O cei e na sega ni rerevaki Kemuni,i Turaga (Yahweh) me vakarokorokotaka na Yaca­muni? O Kemuni duadua ga oni savasava. Na veimatanitu era na lako mai era qai mai sokalou e matamuni; baleta na Nomuni lewa dodonu era sa qai votu vakamatata.

Vakatakila 15:1-4




Sa na qai yaco na ivakataotioti, e na gauna e mai solia lesu kina o koya na matanitu Vua na Kalou (Elohim) na Tamada; na gauna oqori sa na buturaka sobu kina na veiliutaki kece kei na lewa kece vata kei na kaukaua. 25 Baleta o koya e na mai veiliutaki tiko, me yacova ni sa biuti ira na meca kece e ruku ni yavana.

1 Korinica 15:24-25


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

362

December 27

Zachariah 4-6

Revelation 18

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).