Saturday 30 April 2011

Na Vakavunene Nei Avishalome (The Rebellion of Avishalom.)

Thought: Always See Yahweh In Every Event, Once We Know Him
........................ 
Serving For Shabbat, Nissan 26, 5771
A qai yaco ni oti e va na yabaki, ni a kaya o Avishalome vua na Tui, Laivi au meu lako mada meu lai vakayacora na noqu bubului vei Yahuwe (YHWH) mai Hevaroni; 8 Baleta na nomuni tamata a tauca e dua na bubului e na gauna a tiko kina mai Qe'shura vata kei Arama, ni a kaya, Kevaka e kauti au dina tale i Yerushalayimi o Yahuwe (YHWH), o au, au sa na qaravi Yahuwe (YHWH). 9 Sa qai kaya vua na Tui, Lako e na vakacegu. Sa mani biubiu o koya me lako i Hevaroni. 10  Ia o Avishalome a qai vakau yamata vuni i na loma ni veimataqali kece i Isira'yili qai kaya vei ira, Ni oni rogoca ga na domo ni davui, moni kacivaka sara, Sa veiliutaki vakatui mai Hevaroni o  Avishalome.  11 Era a lako vata kei Avishalome e ruanadrau mai Yerushalayimi, ia era a lako ga vakasavasava; era a sega sara ga ni kila na bukivere sa navuci tu.  12 A qai talatala o Avishalome, me lakovi o Akitofela mai Qiloho na dau ni ivakasala nei Dawide, me lai kau mai na nona korolevu o Qiloho, e na gauna e vakacabo isoro tiko kina. Na bukivere a qai kaukaua cake; qai tubu cake  tikoga kina na iwiliwili ni tamata era sa to tiko mai kei Avishalome.


Toro voleka mai vei au, dou rogoca na ka oqo; Au a sega ni vosa vakavuni mai na ivakatekivu, mai na gauna ni veibuli, au a sa tu; ia qo sa qai talai au mai na o Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) e na yalona au lako tiko mai kina oqo. 17 Oqo na veika e kaya o Yahuwe (YHWH), na nomui iVakabula, o koya, na Yalosavasava ni Isira'yili; O au o Yahuwe (YHWH) na nomu Kalou (Mighty One), o koya e vakavulici iko tiko mo kakua ni cakaca, ni a sa tuberi iko tiko e na sala mo bula muria. 18 Oilei, kevaka walega mo a vakarogoca vinaka na noqu ivakaro, na nomu vakacegu ke a drodro me vaka na uciwai kei na nomu yalododonu me vaka na biau ni wasawasa.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
120/Blog No. 1260
April 30, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 26,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.