Monday 24 August 2009

Vosa o Jiova (Yahweh Speaks)

Thought: Look For Yahweh’s Promises In The Midst Of Our Trials And Tests

......................................................

Serving For The 24th August, 2009

Sa na qai oti na kau vakavotono e na vale nei Isireli se dua na votonikau me vakavurarawa tiko mai na veika e tu vakavolivoliti ira ka vakaloucataki ira; era na qai kila ni o au o Jiova (Yahweh) na Kalou (Elohim). 25 A qai kaya vakaoqo o Jiova na Kalou (Yahweh Elohim); Niu sa vakasoqoni ira na lewe ni matavuvale i Isireli mai na kedra maliwa na tamata era a tayana tu e kedra maliwa, au na qai vakalagilagitaki mai vei ira e matadra na veimatanitu, oti era na qai lai vakaitikotiko e na vanua au a solia vua na noqu dauniveiqaravi o Jekope. 26 Era na lai bula tu kina e na vakacegu, era na qai tara na veivale ka teavaka na veiloga ni vaini; io, era na qai vakaitikotiko e na yalodei. ni oti na noqu tauca na lewa dodonu vei ira kece era dau vakamavoataki ira mai na veiyasana; era na qai kila ni o au o Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Elohim).

Isikeli 28:24-26


O koya e sa solia vei keda na veika kece me baleta na kaukaua ni Kalou (Yahweh), me ka ni bula kei na qaravi ni Kalou (Yahweh) baleta na Nona kilai o Koya e kacivi keda tiko e na Nona lagilagi kei na Nona vinaka vakaoti, 04 na veika, a qai soli kina vei keda na yalayala cecere ka vakamareqeti eso, me rawa ni da na vakaivotavota e na bula vakalou ni da sa levea mai na rusa e tiko e vuravura, dau vu mai na gagano ca.

1 Pita 1:3-4




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

236.

August 24

Psalms 120-123

1 Corinthians 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).