Friday 24 April 2009

Vakarabailevutaka na Nona Vanua o Isireli (Israel Widen her Territories)

Thought: Are You Gaining In Life: You Can, If Yahweh Is With You.

........................................................................................................

Serving For The 24th April, 2009


A qai yaco ni oti oqo, ni a valuti ira na kai Filisitia o Tevita ka vakadrukai ira; o Tevita a qai tauri Ramaciqema mai vei ira na kai Filisitia. 02 E a vakadrukai ira na Moabaiti, vakadavori ira me vesuki ira e na dela ni qele, qai vakarautaki ira e na dua na dali ni ivakavakarau; a vakarauta e rua na iyatu me ra na vakamatei, kei na dua na iyatu taucoko me ra na vakabulai tiko. A qai yaco me ra mai dauniveiqaravi vei Tevita o ira na Moabaiti, ka me ra dau kauta mai na ivakacavacava. 03 A qai vakadrukai Hadaresa na luvei Reobo na tui Soba, ni toso o koya me lai taura tale me lewa veivanua na bati ni uciwai na Uferetisi. 04 A qai taura mai vua, o Tevita, e duanaudolu vitunadrau na qiqi ni ivalu kei na ruasagavulu na udolu na sotia dau taubale; e a vakarusa kece na qiqi ni ivalu o Tevita, ia vakavotaka ga e duanadrau na qiqi ni ivalu. 05 Ia ni ra mai vukei Hadaresa na tui Soba o ira na Edomaiti kei ira na Arameani mai Tamasiko, o Tevita a qai ravuta e ruasagavulukarua na udolu na tagane vei ira na Edomaiti. 06 A qai lesia na Kovana me ra vakavulewa mai Edomi kei Tamasiko; o ira na Edomaiti era a dau veiqaravi vei Tevita ka dau kauta mai vua na ivakacavacava. A dau taqomaki Tevita tiko o Jiova (Yahweh), e na veivanua kece e dau lako kina.


2 Samuela 8:1-6



Vakarabailevutaka na itokatoka ni nomu valelaca, ka dreta vakabalavu na ilatilati ni nomu itikotiko; kakua ni manini, vakabalavutaka na nomu dali ka vakaukauataka na durukau ni ivakadre.


Aisea 54:2


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

114.

Epereli 24

II Samuela 10-12

Luke 19:29-48


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).