Monday 9 November 2009

Veilewai E Mata I Pailato. (Trial Before Pilot)

Thought: Like Yahshua We Should Act Rather Than React To Life

.....................................

Serving for the 9th November, 2009

O Jisu (Yahshua) sa lai duri tu e na mata ni Kovana. Tarogi Koya na Kovana ni kaya, O iko o nodra Tui na Jiu? Sauma o Jisu (Yahshua) Qori oni kaya! 12 Ia ni ra beitaki Koya tiko na bete levu kei ira na qase, e a sega ni sauma o Koya. 13 Kaya Vua o Pailato, O sega beka ni rogoca na ilevu ni ka era beitaki iko tiko kina o ira qo? 14 E sega ga ni kaya vua e dua na vosa, o Koya, e sega mada ga ni bau dua na vosa; qori a kurabui kina vakalevu na Kovana.

Maciu 27:11-14.



Ni rogoca na vosa oqori o Pailato, a qai kauti Jisu (Yahshua) i tuba, lai dabe sobu e na idabedabe ni vakataulewa, e toka e na tikina e vakatokai na Salavatu se e na vosa vaka Iperiu na Kapaca. 14 Qo na siga ni Vakavakarau ni lakosivia ka sa rauta tiko na ikaono ni aua. Kaya vei ira na Jiu o koya, Raica, na nomuni Tui! 15 Era baci qolou cake tale, Kauti Koya laivi! Kauti Koya laivi! Rubeci Koya! Kaya vei ira o Pailato, E vakaevei, meu sa rubeca beka na nomuni Tui? Era qai sauma na bete levu, E sega na neimami Tui, o Sisa duadua.

Joni 19:13-16


O koya e tusanaki Au e matadra na tamata, o Au talega Au na tusanaki koya e mata i Tamaqu e tiko mai lomalagi.

Maciu 10:32

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

313

November 9

Jeremiah 51-52

Hebrews 6

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).