Sunday 28 June 2009

Veiliutaki Nei Hesekaia. (Hezekiah Leadership)


Thought: Always live by Yahweh’s Commandments, it pays!

...........................................

Serving For The 27th June, 2009

Ia e na ikatolu ni yabaki nei Hosia na luve i Ela na tui Isireli, o Hesekaia na luve i Eihasa na tui Jiutia a se qai tekivu me veiliutaki vakatui. 02 E a yabaki ruasagavulukalima tiko o koya e na gauna a tekivu veiliutaki kina vakatui; a qai tui tiko mai Jerusalemi me ruasagavulukaciwa na yabaki. Na yaca i tinana o Ahi, na luve i Sakaraia. 03 E a dau vakayacora o koya na ka e dodonu e na mata i Jiova (Yahweh), me vaka a dau cakava o Tevita na tamana.

2 Tui 18:1-3



E a dau vakanuinui vakatabakidua o koya vei Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Elohim) na Isireli, ka sega tale ni dua me tautauvata kei koya e na kedra maliwa na tui Jiutia e muri, se dua vei ira era e a liu mai vua. 06 E a kabi kaukaua tiko o koya vei Jiova (Yahweh); ka sega ni bau vuki tani mai na nona vakamuri i koya, e na nona dau bula muria na nona ivakaro taucoko me vaka a vakarota o Jiova (Yahweh) vei Mosese.

2 Tui 18:5-6



Me vakadonuya mada o Jiova (Yahweh) na gagadre ni yalomu ka vakayacora kecega na nomu ivakasala. 05 Keimami na vakalagilagitaki e na nomuni veivueti, e na yaca ni nomuni Kalou keimami na vakacerecerei; Me vakayacora na nomuni vakatakekere taucoko o Jiova (Yahweh).

Same 20:4-5

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

179.

June 28

Job 13-15

Acts 8:26-40

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).