Tuesday 29 December 2009

Na iKavitu Ni Davui. (The Seventh Trumpet)

Thought: It Is Through The Breath (Spirit) Of Yahweh That We Are Saved Though The Messiah

......................................................

Serving For The 29th December, 2009

Sa qai uvu me rogo na ikavitu ni agilosi; oti qai rogo e levu na domo mai lomalagi ni ra kaya tiko, Na veimatanitu kei vuravura era sa vuki me ra Nona matanitu na noda Turaga (Sovereign), kei na Nona Mesaia, o Koya e na veiliutaki tiko me tawamudu ka tawamudu. 16 Ia o ratou na qase le ruasaga­vulukava eratou dabe toka e mata ni Kalou (Elohim), e na nodra dui idabedabe vakatui, era qai lutu sobu e matadra me ra vakaroko­rokotaka na Kalou (Elohim). 17 eratou qai kaya, Keimami solia vei Kemuni na vakavinavinaka Kemuni na Turaga (Yahweh) na Kalou Qaqa (El Shaddai), O Koya e bula tiko, e a bula mai liu, ia e na bula tikoga, baleta Oni sa taura tale na Nomuni kaukaua, moni veiliutaki. 18 Na veimatanitu era sa cudru, ia na Nomuni leva sa qai yaco mai ka sa kena gauna vei ira era sa mate, me ra mai veilewai, ia o Kemuni Moni vakaicovitaki ira na Nomuni dauniveiqaravi o ira na parofita kei ira na nomuni digitaki, kei ira era rerevaka na Yacamuni, lailai se levu; moni sa vakarusai ira era vakacacana tiko na vuravura.

19 ¶ Na valenisoro ni Kalou (Elohim) mai lomalagi sa qai dola, qai laurai e loma ni Nona valenisoro na Turaga (Sovereign) na kato ni Nona veiyalayalati; e a lidi tiko na yaseyase, lutu tiko na kurukuru, kei na domo kei na uneune vata kei na uca qereqere vakavakaitamera.

Vakatakila 11:15-19



Na lawa a gogo baleta na malumalumu e na leweniyago, a mani tala mai kina na luvenatagane, na Kalou (Elohim), e na waqawaqa ni leweniyago dau valavala ca e na vukuni valavala ca, me mai vakarusa na ivala­vala ca e na yagona, 04 me qai rawata kina vei keda na vatuka ni veika dodonu e gadrevi me rawa mai na lawa; baleta eda sa sega ni muria na veika vakayago, ia eda sa muria na Yalo.

Roma 8:3-4


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

364

December 29

Zachariah 10-12

Revelation 20

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).