Tuesday 13 April 2010

Na Qaqa nei Tevita e Vu Mai Vua na Kalou (David’s Victories are from Yahweh).

Thought: Victory Comes To Those Who Love Yahweh

.....................................

Serving For The 13th April, 2010

Rogoca na domoqu, i Jiova (Yahweh) niu masu tiko yani vei kemuni. Taqomaka na noqu bula mai na noqu nuiqawaqawataki ira na kequ meca. 02 Vunitaki au mai na nona ivalavala vakasisila na vunica; mai na nodra veidabui o ira era dau cakacakataka na ivalavala ca: 03 O ira era na vakayagataka na yamedra me vaka na seleiwau, era qai vagaga na nodra vosa me vaka ni ra vagaga na gasau ni dakaititi, 04 Me rawa ni ra vanai ira lo na tabucala; vakasauri na nodra na vanai ira, ka sega ni bau rere. 05 Era dau vaqaqacotaki ira vakataki ira e na veitalanoa gaga; era nakita me ra vunitaka na tudai; era na taroga O cei e na raici keda? 06 Era navuca na ivalavala vakasisila, ia era qai vakarusai ni ra cauraka cake tiko na duka mai kedra maliwa na tamata vata kei na titobu ni vuniyalodra.

07 ¶ Ia na Jiova (Yahweh) e vakaitamera; e na vakasauri na nona vanalaki ira e na gasau ni dakaititi; 08 E na yaco ni na vagalui na yamedra, ia o ira era na raici ira, era na domobula: 09 Na tamata kece era na rere; era qai tusanaka na cakacaka ni Kalou (Elohim) baleta era na vakasamataka vakavuku na cakacaka ni ligana. 10 O ira na yalododonu era na rekitaki Jiova (Yahweh), ka vakararavi vua; o ira kece e tu dodonu na vuniyalodra era vakalagilagitaki koya.

Same 64:1-10.


O ira qo, oya o ira era a sega ni vakadukadukalitaki mai vei ira na yalewa, baleta era savasava vakaoti. O ira qo, oya o ira era muria tiko na Lami i na vanua kece e lako kina. O ira qo e a vueti ira o Jisu (Yahshua) mai vei ira na tamata, me ra isevu Vua na Kalou (Elohim) vata kei na Lami.

Vakatakila 14:4

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

103.

Epereli 13

I Samuela 13-14

..

Vakatakila 14:4

http://www.biblegateway.com/passage/?search=Revelation%2014:4;&version=50;


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

103.

Epereli 13

I Samuela 13-14

..

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).