Sunday 3 May 2009

Vakamatei Apisalome na uluna (Mate o Apisalome Baleta na Uluna)

Thought: Your Personal Strength Could Be Your Downfall – Be Careful

.....................................

Serving For The 3rd May, 2009

A qai yaco ni sota kei ira e vica na dauniveiqaravi nei Tevita o Apisalomi. O Apisalome e a vodoka tiko yani e dua na meula (asa), ia a qai curuma na ruku ni taba tolotolo lelevu ni dua na vunioki levu na asa, qai tao kina vakadua na ulu i Apisalome, sa qai lili tu kina o koya, e na maliwa ni lomalagi kei na vuravura; ia na asa a tiko rukuna a sa toso sara. 10 Qori a raica e dua na tamata, qai lai tukuna vei Joape, ni kaya, Raica, au raici Apisalomi ni sa lili tu mai na dua na vunioki. 11 Kaya sara o Joape vua na tamata a tukutuku vua, Ni o sa raici koya ga, na cava tale o a sega kina ni mokuti koya sara e keya, mo qai kolotaki koya sobu i na dela ni qele? Keu a solia sara ga vei iko e tini na shekeli na siliva, vata kei na dua na nomu isulu. 12 Kaya na tamata oya vei Joape, Kevaka mada ga mo solia vei au e duanaudolu na shekei na siliva, au na sega ga ni dodoka na ligaqu meu tara na luveni tui; baleta keimami a rogo sara tu ga ni kaya na tui vei iko kei Apisai kei Itai, E na vukuqu, dou qarauna vinaka me kakua ni mavoa na cauravou o Apisalomi. 13 Ia kevaka meu a tara, keu a cakacala; oti e na qai sega ni vunitaki mai vua na tui e dua na ka; o iko mada ga ke o a tu saqati au. 14 Kaya vua o Joape, Qori e sega ni dina. Laiva meu sa lai cakava ga o au. Sa qai kauta e ligana e tolu na moto leleka, qai lai suaka tolutolu e na uto i Apisalome, ni se bula tiko ka se lili tu mai na taba ni vuni oki. 15 O iratou na cauravou le tini eratou dau icolacola ni yaragi nei Joape, eratou qai tu wavokiti Apisalome, ratou qai vakamatei koya.

2 Samuela 18:9-15


Qori au sa dau vosota tu ga kina, niu gogo, niu vakasewasewani, niu sotava na veika dredre, niu vakaucacataki, se meu kauvakavesu e na vukuna na Mesaia; baleta niu sa malumalumu vakayago, qori au dau kaukaua kina vakayalo.

2 Korinica 12:10


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

123.

Me 3

1 Tui 6-7

Luke 23: 27-38



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).