Monday 6 June 2011

Tekivu Na Veiqaravi Nei Yilaiyahu (Yliyahu’s Ministry Begins)

Thought: Keep Still, And Allow Yahweh To Direct Your Path
...................... 
Serving For Yom Shaynee, Sivan 4, 5771
O Yilaiyahu na Tishibe, o koya na itaukei kei Qili'ade a qai kaya vei 'Aka'ava, Me vaka ni bula tiko o Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) i Isira'yili, o koya au dau duri tu e matana; sa na sega tale ni lutu na tegu se tau na uca e na loma ni veiyabaki mai oqo, vakavo ga e na noqu vosa. 2 Oti qai yaco mai vua na vosa i Yahuwe (YHWH) ni kaya, 3 Biubiu mai na vanua qo, mo gole vaka i na vuaicake, mo lai vunitaki iko tiko vakataki iko e na bati ni waidrodro o Ki'riti, e toka ni sebera yani na Yaradani: 4 Mo na qai dau gunu mai na waidrodro; ia au sa vakaroti ira oti na reveni me ra na dau vakani iko tiko mai keya. 5 Sa mani lako o koya me vaka na vosa nei Yahuwe (YHWH), ni a lako o koya qai lai vakaitikotiko e na yasa ni waidrodro o Ki'riti e toka volekata na Joritani. 6 O ira na reveni era qai dau kauta vua na madrai kei na lewe ni manumanu e veimataka vata kei na madrai kei na lewe ni manumanu e veiyakavi: ia a qai dau gunu tiko mai na waidrodro o koya. 7 Ia ni oti e dua na gauna lekaleka, a qai maca mai na uciwai, baleta ni a sega ni tau tiko na uca e loma ni vanua.


AU VOSOTA niu waraki Yahuwe (YHWH) tiko; qai vuki maivei au o koya ka rogoca na noqu kerekere. 2 A vueti au cake talega mai na ikeli vakadomobula, mai na veidabibi ni rusa, qai vakaduria na yavaqu e na dela ni uluvatu, me vakataudeitaka na noqu ilakolako. 3 E a biuta o koya e dua na serevou e gusuqu, na vakavinavinaka vua na noda Kalou (Mighty One), me le levu era raica era qai marautaka ka vakabauti Yahuwe (YHWH). 4 E kalougata na tamata e tiko na nona vakanuinui e na yaca i Yahuwe (YHWH),ka sega ni saumaki lesu i na qaciqacia; se na veitalanoataki ni veika lasulasu. 5 E levu na cakacaka oni sa vakayacori vei keimami i Yahuwe (YHWH) na neimami Kalou (Mighty One) kei na nomuni vekaroni talei vei keimami; au  tusanaka ni rui levu vakaoti me wiliki rawa, e sega ni dua e tautauvata kei kemuni.
Same (Tehellim) 40:1-7


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
157/Blog No. 1297
June 6, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 4,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.