Tuesday 17 November 2009

Na iMatai ni Kaitani (The First Gentile)

Thought: Nothing Is Quite As Important As Keeping The Law Of Yahweh

............................................

Serving For The 17th November, 2009

44 ¶ Ni se kaya tiko na veivosa oqo o Saimoni Pita, na Yalo Tabu a sa sobuti ira kece era rogoca tiko na nona vosa. 45 O ira na Jiu tavuki, era a lako mai kei koya, era a luvuci e na kurabui ni ra raica ni sa sovaraki talega na iloloma ni Yalo Tabu vei ira na kai Veimatanitu tani. 46 Baleta era a rogoci ira ni ra vosa e na duivosavosa ka tusanaka na Kalou (Elohim). 47 Kaya o Saimoni Pita vei ira, E rawa beka ni dua e bureitaka na wai, me ra kakua ni papitaiso o ira na tamata qo, era sa ciqoma na Yalo Tabu me vaka a yaco vei keda? 48 Sa qai vakarota me ra papitaiso e na yaca ni Turaga o Jisu (Master Yahshua) na Mesaia. Era a qai kerei koya me tiko vata kei ira me vica tale na siga.

Cakacaka 10:44-48



08 ¶ Kevaka oni vakayacora na ivakaro ni Kalou (Elohim) e na ka oqo, me vaka e volai tu, O iko mo daulomani ira na wekamu vakaitikotiko, me vaka ni o dau lomani iko vakataki iko, qori o sa caka vinaka tiko: 09 Ia kevaka oni dau veivakaduiduitaki e na kedra maliwa na tamata, qori oni sa vakayacora tiko na ivalavala ca; oni na qai vakarusai kina mai na lawa, baleta ni oni voroka tiko na lawa.

Jemesa 2:8-9

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

321

November 17

Ezekiel 16

Hebrews 12

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).