Thursday 6 May 2010

Na Wilivanua Mai Isireli E Sega Ni Tokoni (The Unsupported Census In Israel)

Thought: If Yahweh Approves, Do It With All Your Heart.

..................................

Serving For The 6th May, 2010

A qai tu o Setani me saqati Isireli, ni vakayarayarataki Davide me vakayacora e dua na wilivanua e Isireli. 02 Kaya o Davide vei Joabe kei ira na na nodra iliuliu na tamata, Lako, lai vakayacora e dua na wilivanua vei ira na Isireli, me tekivu mai Bia-shiba me yaco sara i Dani; qai lesu mai vei au, meu rawa ni kila na iwiliwili ni tamata. 03 Kaya o Joabe vei Tui Davide, Me vakadrautaki ira cake mada ga na kedra iwiliwili na nona tamata e na gauna oqo, o Jiova (Yahweh); ka laiva na mata ni noqu turaga (master) na tui me raica, baleta era nona dauniveiqaravi taucoko; na cava tale e via cakava kina na ka oqo na noqu turaga (master) na tui? 04 A qai yaco ga na nona vosa na tui vei Joabe. A mani lako o Joabe, me roboti Isireli taucoko oti qai lesu tale mai i Jerusalemi 05 A solia o Joabe na isoqoni ni kedra iwiliwili na tamata vei Davide. Na kedra iwiliwili na luvei Isireli e duanamilioni, duanadrau na udolu na tamata dau vakaiyaragi e na iseleiwau: ia o ira na Yahuda, era le vanadrauvitusagavulu na udolu na tamata, era dau vakaiyaragi e na iseleiwau. 06 O ira na Livai na bete kei ira na mataqali Beniyamini era a sega ni wili e na iwiliwili qo, baleta o Joabe a sega ni taleitaka na nona vosa na tui; a qai sega ni wiliki ira kina.

07 ¶ O Jiova (Yahweh) a rarawataka na ka oqo, baleta ni wiliki ira na Isireli o Davide. 08 Oti qai kaya o Davide vei Jiova (Yahweh), Au sa valavala ca dina vakalevu, niu cakava na ka oqo; ia qo, ni kauta laiva na ivalavala ca ni nomuni dauniveiqaravi; baleta au a cakava e dua na ivalavala lialia.

1 Veigauna 21:1-7



Nanuma qo: O koya e kabukaburaki vakamanini e na tatamusuki vakarauta ga, ia o koya e kabukaburaki vakalevu e na tatamusuki talega vakalevu. 07 Laivi ira na tamata yadudua me ra dui tausoli mai na lewa ni dui lomadra, ka me kakua ni vakavorakitaki se vakasaurarataki; baleta na Kalou (Yahweh) e taleitaki koya e dau solika e na yalomarau.

2 Corinthians 9:6-7.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

126

May 6

1 King 12-13

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.