Thursday 18 June 2009

Na Parofisai Nei Joeli. (Joel’s Prophesy).

Thought: The Holy Spirit Is Here With Us, What Does It Means To Us
.....................................................
Serving For the 18th June, 2009

Uvuca na davui e Saioni, vakatagica na alamu e na Noqu ulunivanua tabu; laivi ira era tawavanua tiko me ra sautaninini; baleta na Siga i Jiova (Yahweh) sa lako mai; 02 E na siga ni butobuto kei na rarawa bibi sa voleka, na siga ni o kei na butobuto vavaku, me vaka na o ni mataka e sa kovuta na veiulunivanua; e na yaco mai vei ira na e dua na mata tamata kaukaua ka vakaitamera; era sebera ni bau laurai vakadua eliu, ka na sega talega ni laurai tale e muri, e na veitabayabaki ni veitabatamata. 03 Na bukawaqa e vakamakama yani e matadra; ia mai dakudra talega e caudre tiko edua na yameyame ni bukawaqa: ia na vanua e na vaka na iteitei o lteni e matadra, ia e dakudra, e dua na veikauloa laladidi; e na sega ni dua na ka me na drobula mai kina. 04 Na kedra irairai e vaka na irairai ni ose; era qai vaka na ose totolo, ni ra sa cici. 05 Me vaka na rorogo ni qiqi ni valu, e ladeva tubu na dela ni ulunivanua, me vaka na rorogo ni yameyame ni bukawaqa ni kama tiko na vunisila madu, me vakataki ira na qaqa era sa tuvani tu vakaivalu. 06 E matadra na tamata era na suataninini; na mata kece e na taqaya ka veilecayaki. 07 Era qai veiciciyaki me vaka na tamata qaqa; era na kabata na bai lalaga me vakataki ira na tamata ni ivalu; era na qai tayabe e na kena ivalavala rakorako, era na sega ni vuki tani mai na nodra ituvatuva.
Joeli 2:1-7


Ia qo na veika a kaya na parofita o Joeli; 17 E na qai yaco e na ivakataotioti ni gauna, e kaya na Kalou (Elohim), Niu na sovara na Yaloqu vei ira kece era vakalewe; o ira na luvemuni tagane kei ira na luve­muni yalewa era na parofisai, o ira na nomuni cauravou era na raica na raivotu kei ira na nomuni turaga qase era na tatadrataki tadra.
Cakacaka 2:16-17



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day) : 169
Tikinisiga (Date) : June 18, 2009
Mataka (Morning) : Nehemiah 7-8
Yakavi (Evening) : Acts 3


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).