Friday 26 August 2011

E Dua Na Bula Vou (A New Life)


Thought: The Dead In Yahweh Shall Be Resurrected
 ....................
Serving For Yom Ha Shee-shee, Av 26, 5771
Na liga ni (Kalou) e a tauri au, keveti au laivi i tuba, e na yalo i Yahuwe (YHWH) qai lai vakatikori au sobu e na dua na buca, e sinai tu kina na sui, 2 Qai vakavuna vei au meu vakaraica ka wavokita; au qai raica ni vakaitamera na kedra ilevu e na buca, ka dikeva talega ni ra sa mamaca tu vakaoti. 3 Sa qai kaya vei au o koya, Luve ni tamata, e rawa beka vei ira na sui qo me ra bula? Au sauma, I Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) o kemuni ga oni kila. 4 E baci kaya tale vei au, Parofisai e na vukudra ni sui qo, mo kaya vei ira, Kemuni na sui mamaca, rogoca na vosa i Yahuwe (YHWH). 5 Oqo na vosa nei Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) vei ira na sui, Raica, au na vakavuna na icegu me curu tale vei iko, moni bula tale;  6 Au na vakotora na viciko vei kemuni, kauta mai na leweniyago vei kemuni, kovuti kemuni e na kulimuni, ka biuta na icegu e lomamuni, oni na qai bula; oni na qai kila talega ni o au o Yahuwe  (YHWH).


Na nona veivakalougatataki o Yahuwe (YHWH) e kauta mai na iyau; e na sega ni kune kina na rarawa.


Na vale i Isira'yili e vakararavi vei Yahuwe (YHWH): o koya e nodra  dau ni veivuke ka nodra isasabai. 10 Na vale i Aharoni, e vakararavi vei Yahuwe (YHWH): o koya e nodra dau ni veivuke ka nodra isasabai. 11 O kemuni oni rokovi Yahuwe (YHWH), ni vakararavi vei Yahuwe (YHWH): o  koya e nodra dau ni veivuke ka nodra isasabai.12 O Yahuwe (YHWH) e dau kauwaitaki keda, o koya e na vakalougatataki keda: o koya e na vakalougatataka na vale i Isira'yili; ka vakalougatataka na vale i Aharoni.13 O Yahuwe (YHWH) e na vakalougatataki ira era sokalou vua, se ra lelevu se ra lalai. 14 O Yahuwe (YHWH) e na vakalevutaka na kemuni iwiliwili, moni le levu ka le levu, o kemuni kei ira na nomuni lalai. 15 O kemuni na digidigi i Yahuwe (YHWH) o koya e a buli i lomalagi kei vuravura.16 Na lomalagi, io na lomalagi era nei Yahuwe (YHWH):ia na vuravura e  solia vei ira na luve ni tamata. 17 O ira na mate era na sega ni vakavinavinaka rawa vei Yahuwe (YHWH), se o ira era lako sobu i na butobuto. 18 Ia o keda eda na vakavinavinaka vei Yahuwe (YHWH) mai na gauna oqo kauta yani me tawamudu. Vakavinavinaka vei Yahuwe (YHWH).


Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
237/Blog No. 1377
August 26, 2011.
Reading
Hebrew Date
Av 26, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.