Monday 10 August 2009

Na Veivakasavasavataki Nei Jiova (Yahweh’s Cleansing)

Thought: Yahweh Gives The Means, We Are To Produce The Fruit

..........................................

Serving For The 10th August, 2009

Oti au na vakasilimi iko e na wai, au qai savata laivi na dra mai vei iko, kau lumuti iko e na waiwai. 10 Au a vakaisulutaki iko talega e na isulu-tali veivolavolai, ka vakaivavataki iko e na ivava; au vauca na tolomu e na lineni matailalai, ka vakaisulutaki iko e na isulu silika. 11 Au a daramaka vei iko na iyaya ni sasauni; au vakatokara na qato e ligamu kei na taube e domomu; 12 Au qai vakatokara na vatutalei e yadremu, na sau e daligamu kei na isalavakatui totoka e ulumu. 13 Qori o a vakaiukuukutaki kina e na koula kei a vatutalei; o qai vakaisulutaki kina e na lineni matailalai kei na lokaloka kei na isuli tali veivolavolai; o kania na falawa matailalai kei na denioni kei na waiwai; o qai yaco mo totoka sara vakaoti; o qai tubu mo vutuniyau e na kedra maliwa na veimatanitu. 14 Na kemu irogorogo a qai tete yani e na kedra maliwa na kai Veimatanitu tani, ni o totoka vakaoti baleta na isalavakatui totoka vakaoti ni noqu lagilagi au a tokara vei iko, e kaya o Jiova na Kalou (Yahweh Elohim).

Isikeli 16:9-14

“O Au na vunivaini, o kemudou na tabaqu. O koya e tiko vata kei Au, Kau tiko vata kei koya, e na levu na vuana; baleta ni sega o Au, dou na sega talega ni rawata e dua na ka.

Joni 15:5

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

221.

August 10

Psalms 88-89

Roma 10

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).