Sunday 10 October 2010

Na Veivueti Yalataki Nei Jiova (The Promised Salvation of Yahweh).

Thought:  Yahweh Will Save Isra’yl, Y’hudah And Others
...................... 
Serving For Yom Reeshone 2nd Cheshvan, 5771
Oqo, na ka e kaya o Jiova (Yahweh), O cei e a buli i yau mai na katonigone meu na mai nona italai, me na lai kauti Ya’akove lesu mai vua, me qai vakasoqoni Isire’yili vata; au sa vakalagilagitaki e na mata i Jiova (Yahweh); na noqu Kalou (Mighty One ) sa yaco me noqu kaukaua. 6 Kaya o koya, E ka lailai wale na nomu  mai noqu italatala mo vueti ira cake na veimataqali i Ya’akove, ka vakalesui ira mai na Isireli era maroroi tiko: Au sa soli i iko mo nodra rarama na veimatanitu, mo yaco talega mo vu ni veivueti e na vukuqu i na iyalayala kei vuravura.


O iko, Peceliema Ifarata, e dina ga ni o lailai sara e na kedra maliwa na udolu na tauni e Yahuda, ia maivei iko e na basika mai e dua na iliuliu me liutaki Isire’yili; o koya, na nona veilakoyaki a se kilai sara mai na gauna makawa, mai na gauna e sega ni vakaiyalayala. 03 Mai na gauna oqo, o koya e na vueti ira, me yacova na gauna me vakasucu kina  o koya e taratara tiko: oti, o ira na vo vo ni loga tacina era na qai lesu vei ira na luve i Isire’yili. 04 E na qai tu mai o koya me veiliutaki e na kaukaua i Jiova (Yahweh) e na lagilagi ni yaca i Jiova (Yahweh) na nona Kalou (Mighty One); era sa na qai lesu na tamata; baleta e na gauna oqo na nona veiliutaki sa na tete i na iyalayala kei vuravura. 05 E na qai yaco na sautu ni ra sa lako mai na kai Ashura me ra mai kabata na noda vanua, me ra buturaka na noda veivale vakatui; eda na qai vakatura cake me ra saqati koya e vitu na liuliu kei na walu na nodra ravouvou na tamata.





Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
283
October 10
Reading
Hebrew Date
Yesha’yahu 43-44
Cheshvan 2
           



May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.