Wednesday 10 February 2010

Na Cakacaka Vaka Livai (The Levitical Duties)

Thoughts: With Unsupportive And Unsubmissive Spirit. We Will Remain Stagnant,

................................................

Serving For The 10th February, 2010

A qai vosa vei Moshe o Jiova (Yahweh) me kaya, 06 Kauti ratou mai vakavoleka na mataqali Livai, ka vakaraitaki ira e mata i Eroni na bete, me ra sa veiqaravi vua. 07 me ra qarava na nona cakacaka, kei na cakacaka ni isoqosoqo taucoko, e na mata i Jiova (Yahweh) e na valetabu ni isoqosoqo, me ra colata na cakacaka ni valetabu. 08 Me ra dau maroroya na iyaya kecekece ni nodra valetabu na isoqosoqo kei na nodra qaravi na luve i Isireli me ra vakayacora na cakacaka ni valetabu. 09 Mo qai soli i ira na Livai vei Eroni kei ira na luvena: qori me ra sa soli vakadua vua vakailoloma maivei ira na luve i Isireli 10 Mo qai lesi i Eroni kei rau na luvena, me ratou qarava na nodratou cakacaka vakabete: ia na tamata vulagi e toro voleka yani me ra vakamatei. 11 A qai vosa tale vei Moshe o Jiova (Yahweh) qai kaya, 12 Raica, au sa kauti ira na Livai mai na kedra maliwa na Isireli, me kedra isosomi na ulumatua, era doladola mai na nodra katonigone e na kedra maliwa na luve i Isireli: e kena ibalebale qori ni ra sa noqu na Livai; 13 Baleta o ira kece na ulumatua era noqu; baleta e na siga au a mokuti ira kina na ulumatua mai na vanua o Ijipita: au a vakatabui ira kina na ulumatua mai Isireli, ruarua na tamata kei na manumanu; me ra noqu; o au o Jiova (Yahweh).

Lekutu 3:5-13



Sauma o Samuela ni kaya, O Jiova (Yahweh) e sega ni taleitaka na isoro kama kei na imadrali, me tautauvata kei na Nona vinakata vua e dua me talairawarawa i na vosa? Raica, na talairawarawa e vinaka vakaoti cake mai na isoro; kei na vakatudaliga mai na uro ni sipi tagane. 23 Na cakaisausau e tautauvata kei na talatalaidredre; na cakaisausau e dua na cala vakadomobula. Baleta ni o besetaka na vosa i Jiova (Yahweh), o koya talega e besetaki iko mo tui tale tiko.

1 Samuela 15:22-23


Read The Bible in a Year (Wili Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga

Tikinisiga

Mataka

Yakavi

41.

February 10

Leviticus 10-12

Matthew 26:1-19

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).