Thursday 20 May 2010

Na iYau kei na Vuku Nei Solomoni (Solomon’s Wealth and Wisdom)

Thought: What Is Our Request From Yahweh? Choose!

................................................

Serving For Yom Khah Mee Shee, 7th Sivan, 5770.

Na Kalou (Elohim) a qai solia vei Solomoni na vuku kei na kilaka vakaitamera kei na vuniyalo daulomasoli levu. 30 A qai yaco na vuku i Solomoni, me uasivita na nodra vuku kece sara mai na vuaicake kei na nodra vuku kece na kai Ijipita; 31 e a vuku cake vei ira na tamata kecekece; a vuku cake vei Icani mai na vuaicake; vei Hemani kei Kalakola kei Deirada, o ratou na luve i Maholo tagane: na kena irogorogo e a tete i na veivanua wavolivolita. 32 E dau cavuta e tolunaudolu na vosa vakaibalebale; na ilevu ni nona sere e dua na udolukalima. 33 E dau vakamacalataka na vunikau o koya, mai na vuni sitari mai Lebanoni, i na vuni isopi e dau tubu mai lalaga; e dau vakamacala talega me baleta na manumanu yavaiva kei na manumanu vakatabana kei na manumanu dauqasi vata kei na ika. 34 Era dau lako mai na tamata mai na veimatanitu me ra mai rogoca na vuku nei Solomoni ka vaka kina o ira na tui e veiyasa i vuravura; qai dau ciqoma o koya na iloloma soliwale mai vei ira na tui kei vuravura era lai rogoca na nona vuku.

1 Tui 4:29-34


Ke dua vei kemuni e lailai vua na vuku, laiva me kerekere Vua na Kalou, (Elohim) o Koya e dau soli ka vakayauyau vei ira na tamata e na yalololoma; e na qai soli dina ga vua. 06 Ia laiva me kerekere e na vakabauta, ka me kakua ni vakatitiqa. Baleta o koya e vakatitiqa e vaka na biau ni wasawasa, e veitosoyaka tu ga na cagi ka veibiliyaka.

Jemesa 1:5-6


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

140.

May 20

Sivan 7

1 Chronicles 1-2

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.