Thursday 30 April 2009

Na Vakavunene Nei Apisalome (The Rebellion of Absalom.)

Thought: David’s Reaction Lacked Trust, We Need To See Yahweh In Every Event Once We Know Him

..........................................................................

Serving for the 30th April, 2009

A qai yaco ni oti e va na yabaki, ni a kaya o Apisalome vua na Tui, Laivi au meu lako mada i Hebroni meu lai vakayacora kina na noqu bubului vei Jiova (Yahweh); 08 Baleta na nomuni tamata a cakava e dua na bubului e na gauna a tiko kina mai Qesuri kei Arama, ni a kaya, Kevaka e kauti dina tale i Jerusalemi o Jiova (Yahweh), o au, au sa na qaravi Jiova (Yahweh). 09 Sa qai kaya vua na Tui, Lako e na vakacegu. Sa mani biubiu o koya me lako i Hebaroni. 10 Ia o Apisalome a qai veibiuyaka na yamata vuni e na loma ni veimataqali kece i Isireli qai kaya vei ira, Ni oni rogoca ga na domo ni davui, moni kacivaka sara, Sa veiliutaki vakatui mai Hebaroni o Apisalome. 11 Era a lako vata kei Apisalome e ruanadrau mai Jerusalemi, ia era a lako ga vakasavasava; era a sega sara ga ni kila e dua na ka me baleta na bukivere a sa navuci tu. 12 A qai talatala o Apisalome, me lakovi o Ahicofeli na Qilonaiti, na dau ni ivakasala nei Tevita, me lai kau mai, mai na nona korolevu o Qilo, e na gauna e vakacabo isoro tiko kina. Na bukivere sa qai kaukaua cake ga; ka tubu tikoga na iwiliwili ni tamata era sa to tiko mai vata kei Apisalome.

2 Samuela 15:7-12


Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh) na nomu ivakabula o koya na Yalosavasava Duabulu kei Isireli, O au o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Elohim), au sa vakatavulici iko tiko mo kakua ni dau cakacala, kau sa liutaki iko tiko e na sala e dodonu mo muria.

Aisea 48:17


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

120.

Epereli 30

II Samuela 23-24

Luke 22:31-53


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).