Monday 13 July 2009

Taro Bula O Hesekaia (Hezekiah Consults For HisLife).

Thought: We Need To Have A Praying Partner Who Is In Touch With Yahweh.

......................................................

Serving For The 13th July, 2009

Ia ni sa lai rogoca qori o Tui Hesekaia na tui, e a qai dresulaka na nona isulu, tututaki koya e na sulu taga, qai lako me lai curu i na vale i Jiova (Yahweh). 02 Oti qai talai Eliakimi, na dauniveiqaravi e vale vata kei Shebana na vunivola, vata kei ira na nodra iliuliu na bete, ni ra sa tutuvi tu e na isulu taga, vei Aisea na parofita, na luve i Emosi tagane. 03 Era kaya vua, Oqo na veika e kaya o Hesekaia, Na siga oqo e dua na siga ni rarawa kei na veitotogitaki kei na veivosavakacacataki; ni ra sa voleka ni vakasucumi na gone, ia qai sega na kaukaua vei tinadra me ra vakasucu. 04 De dua e na rogoca na vosa ni Raba-Shakea o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Elohim), o koya e tala mai na nona turaga (master) na tui Asiria me mai vosavakacacataka na Kalou (Elohim) bula; o koya oya mo vakatakekere kina ka masulaki ira na keda vo vo eda se bula tiko. 05 Era qai lako na dauniveiqaravi nei Hesekaia na tui vei Aisea na Parofita. 06 A qai kaya o Aisea vei ira, Oqo na veika moni kaya vua na nomuni turaga (master); Oqo na ka e kaya o Jiova (Yahweh), Kakua ni taqayataka na vosa oni rogoca, e ra vakayagataka na mata nei tui Asiria me ra vakasewasewani au kina. 07 Raica au na vakauta vua e dua na yalo, me vakavuna na nona lesu i na nona vanua e na gauna e rogoca kina e dua itukutuku vuka, au na qai vakavuna na nona bale, e na seleiwau, e loma ni nona vanua.

2 Tui 19:1-7

Sa qai lako i nona vale o Taniela, qai lai vakamcalataka na veika oqo vei Hananaia, Mishaeli kei Asaraia, na nona itokani: 18 Me rawa ni ratou kere loloma vata vua na Kalou (Elohim) ni lomalagi e na vuku ni ka vuni; me ratou kakua ni rusa o Taniela kei iratou na nona itokani, vata kei ira kece na tamata vuku e Beibiloni.

Daniela 2:17-18




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

194.

July 13

Psalms 10-12

Acts 17:16-34


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).