Thursday 14 July 2011

King Hizkiyahu’s Prayer (Ni Masu O Tui Hisikiyahu)


Thought: Always Converse And Consult With Yahweh, In Prayer.
...................... 
Serving For Yom Khah Mee-shee, Tammuz 12, 5771
A qai taura na ivola o Hisikiyahu mai  ligadra o ira era a talai yani qai  wilika; a qai lako cake i na vale i Yahuwe (YHWH) o Hisikiyahu, qai dedeki ira e  mata i Yahuwe (YHWH). 15 Oti qai masu o Hisikiyahu e na mata i Yahuwe (YHWH) ni kaya, 16 I Yahuwe ni lewe vuqa (YHWH Tzvaot), na Kalou (Mighty One) i Isira'yili, o kemuni oni dabe tiko e na deladrau na keruvi, o kemuni na Kalou (Mighty One) duabulu ni veimatanitu kece e vuravura taucoko: o kemuni oni a buli i lomalagi kei vuravura. 17 Vakala mai na daligamuni i Yahuwe (YHWH) moni rogoca, ka dolava mai na matamuni moni raica; ka moni  rogoca na vosa nei Senikarivi, e vakauta mai me mai vakalialiai kina na Kalou (Mighty One) bula. 18 E ka dina i Yahuwe (YHWH), o ira na tui Ashuru, era sa vakarusa na vei matanitu kei na nodra veivanua; 19 Era vakama na nodra vanua kei na nodra kalou (elohim) e na bukawaqa; baleta era sega ga ni Kalou (Mighty One), ka ni ra cakacaka ni liga ni tamata, buli mai na kau, na siliva kei na vatu; qori, era vakarusai rawa kina.  20 Oqori, i Yahuwe (YHWH) neimami Kalou (Mighty One), moni vakabulai keimami kina mai ligana, me rawa kina vei ira na veimatanitu kece e vuravura me ra kila ni o kemuni ga oni Kalou (Mighty One), o kemuni duabulu ga.

akatudaliga i na noqu masu kemuni na Kalou (Mighty One); kakua ni vakanadakuya na noqu vakatakekere. 2 Rogoci au, sauma mai vei au, lesuva na noqu tagi, ka galeleti au; 3 Baleti ira na kequ meca, baleta na nodra veivakararawataki o ira na dau cakaca: era sa bukiveretaka mera saqati au mera qai vakalialiai au. 4 Na vuniyaloqu sa rarawa vakalevu sara e lomaqu; na domobulataki ni mate sa lutuki au. 5 Na nuiqawaqawa kei na sautaninini sa kovuti au mai, na iyaloyalo ni mate sa lutuki au mai. 6 Au kaya, Oilei me a tu na tabaqu me vaka na ruve. Ke vaka oqori, au na vuka laivi yani meu lai vakacegu. 7 Raica, ke vaka oqori, au na vuka sara vakayawa me lai vakaitotiko e na loma ni veikauloa. 8 Au na qai waraki koya e na vueti au mai na cagi laba kei na cava.

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
195/Blog No. 1335
July 14, 2011.
Reading
Hebrew Date
Tammuz 12, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.