Thursday 16 April 2009

Muri I Jiova O Tevita. (David Follows Yahweh)


Thought: Following Yahweh Requires Dedication, Determination And Persistence

............................................................................

Serving For the 16th April, 2009

A qai vosa lo e lomana o Tevita; Kevaka au mani lutu i na liga i Saula e na dua na siga, qori e na sega ni vinaka vei au; sa vinaka cake ga kina vei au meu dro i na nodra vanua na kai Filisitia; e na qai oca ga mai o Saula, e na nona vaqarai au tiko e loma i Isireli; qori au na dro kina mai ligana. 02 Sa qai cavutu o Tevita, qai toki yani, o koya vata kei na ononadrau vei ira na tamata era ilala vata tiko, vei Akisi na luve i Maka tagane, na tui Qaca 03 Sa qai tiko vata kei Akisi mai Qaca o Tevita, oya o koya o ira na nona tamata kei ira na matavuvale nei Tevita kei rau na watina ruarua, o Ainoami na yalewa ni Jesirieli, kei Apikali na yalewa ni Kamelitesa na wati i Neipali. 04 Oti qai tukuni vei Saula ni sa dro i Qaca o Tevita; sa qai tinia na nona vaqarai koya tiko. 05 Kaya o Tevita vei Akisi, Kevaka au sa kunea na yalololoma e matamuni, laiva me ra solia vei au e dua na vanua e na dua vei ira na tauni e na vanua dravuisiga, meu lai vakaitikotiko kina; meu kakua ni mai tiko vata kei kemuni e na nomuni koroturaga na nomuni dauniveiqaravi! 06 A qai soli i Sigikilaki vua o Akisi e na siga oya. Qori era taukeni Sigikilaki tu kina o ira na Tui Jiuta me yacova mai na siga nikua. 07 Na dede ni gauna a bula tiko kina o Tevita e na nodra vanua na kai Fiisitia, e dua na yabaki va na vula.

1 Samuel 27:1-7.



We are distressed in every way, but not overwhelmed; we are harassed on all sides, but not conquered; 9 Persecuted, but not forsaken; cast down, but not destroyed;

2 Korinica 4:8-9



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

106.

Epereli 16

I Samuela 19-21

Luke 15:11-32


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).