Monday 29 June 2009

Kune Tale Na Lakosivia. (Discovering The Passover)

Thought: Sins Maybe Forgiven, But We Must Take It Seriously Not To Re-Offend

.....................................................

Serving For The 29th June, 2009

Era a tiko tale o ira na lewe ni isoqosoqo taucoko me ra marautaka me vitu tale na siga; era a qai solevutaka na siga vitu tarava e na reki; 24 baleta o Hesekaia na tui Jiutia a solia vei ira na lewe ni isoqosoqo e vitu na udolu na bulumakau digitaki, lelevu ka lalai, ka solia talega vei ira na lewe ni isoqosoqo e Isireli e dua na udolu na bulumakau tagane digitaki kei na tini na udolu na sipi; e le levu vei ira na bete era a qai vakasavasavataki ira vakataki ira. 25 O ira kece na lewe ni isoqosoqo e Jiutia, vata kei ira na bete kei na Livai, vata kei na lewe ni isoqosoqo taucoko era a lako mai Isireli, vata kei ira na tavuki era a lako mai na vanua o Isireli, kei ira era tiko mai Jiutia, era a mamarau. 26 A ka levu na reki e Jerusalemi: baleta mai na gauna sara i Solomoni, na luve i Tevita na tui Isireli, a sa sega tu ni yaco e dua na ka vakaoqo e Jerusalami. 27 Era qai tucake o ira na bete kei ira na Livai, era qai vosavakalougatataki ira na tamata e Isireli; a qai rogoca na domodra o Jiova (Yahweh), na nodra masu a qai basika cake i na nona itikotiko tabu mai lomalagi.

2 Veigauna 30:23-27



Kevaka eda kaya ni sega na noda ivalavala ca, eda vakaisini keda tikoga vakataki keda, baleta na dina e sega vei keda. 09 Kevaka eda vakatusa na noda ivala­vala ca, o Koya e yalodina ka yalododonu, e na vosoti keda mai na noda ivalavala ca, ka vakasavasavataki keda mai na noda dukadukali kecekece.

1 Joni 1:8-9


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

180.

June 29

Job 16-18

Acts 9:1-22


May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).