Monday 28 June 2010

Veiliutaki Nei Hesekaia. (Hezekiah Leadership)

Thought: Always Live By Yahweh’s Laws, It Pays!
..................................... 
Serving For Yom Shaynee 16th Tammuz, 5770
Ia e na ikatolu ni yabaki nei Hosea na luve i Ela na tui Isireli, o Hesekaia na luve i Eihasa na tui Yahuda a sa qai tekivu me veiliutaki vakatui. 02 E a yabaki ruasagavulukalima tiko o koya e na gauna a tekivu veiliutaki kina vakatui; qai tui tiko mai Jerusalemi  me ruasagavulukaciwa na yabaki. Na yaca i tinana o Ahi, na luve i Sakaraia. 03 E a dau vakayacora o koya na ka e dodonu e na mata i Jiova (Yahweh), me vaka a dau vakayacora o Tevita na tamana.


E a dau vakanuinui vakatabakidua o koya vei Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Mighty One) na Isireli, ka sega tale ni dua me tautauvata kei koya e na kedra maliwa na tui Yahuda e muri, se dua vei ira era e a liu mai vua.  06 E a kabi kaukaua tiko o koya vei Jiova (Yahweh); ka sega ni bau vuki tani mai na nona vakamuri i koya, e na nona dau bula muria na nona ivakaro taucoko me vaka a vakarota o Jiova (Yahweh) vei Moshe.


Me vakadonuya mada vei iko o Jiova (Yahweh) na gagadre ni vuniyalomu ka vakayacora na nomu ivakasala kece. 05 Keimami na vakalagilagitaki e na nomuni veivueti, e na yaca ni neimami Kalou (Mighty One) keimami na vakacerecerei; Me vakayacora mada ga na nomuni vakatakekere taucoko o Jiova (Yahweh).



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
179
June 28
Tammuz 16
Job 13-15
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.