Wednesday 11 May 2011

Na iOtioti Ni Vosa I Dawide (Last Words of Dawid)

Thought: Leaders Should Lead Righteously
................ 
Serving For Yom Revee-ee, Iyar 7, 5771
Oqo na iotioti ni vosa nei Dawide. O Dawide na luve i Yishai tagane, o koya na lumuti, o koya sa vakadeitaki na nona veiliutaki, o koya e a lesi i koya na Kalou (Mighty One) i Ya’akove, me daunisame kamikamica ni Isira'yili, 2 Na Yalo i Yahuwe (YHWH) a vosa e na gusuqu; ia na nona vosa sa toka qo e yamequ. 3 Na Kalou (Mighty One) i Isira'yili e kaya, O koya e vakaitamera duadua e Isira'yili e kaya vei au: O Koya e dauvakavulewa vei ira na tamata e dodonu me ra yalododonu, me liutaki ira era rerevaki Yahuwe (YHWH). 4 O koya e na tautauvata kei na rarama ni mataka ni cadra na matanisiga, e na dua na mataka e sega na kena o; na mataka e galala mai na uca ia e vakavuna ga na kadre ni co. 5 E sega beka ni donu na noqu vale vei Yahuwe (YHWH)? Baleta o koya ga a vakaduria vata kei au e dua na veidinadinati e tawamudu, e maqosa ka dei e na veika kece; baleta o koya oqori e na vakayacora na veika kece au gadreva kei na lewa kece au vakatauca. 6 Ia o ira na ca vakaoti, era vaka na votonikau kaukaua, baleta era na sega ni soqoni rawa e na liga; 7 Ni toro volekati ira e dua na tamata, e na vakasoqoni ira e na dia ni dua na matau kaukamea; era qai  visa vakaidina e na bukawaqa e na vanua vata ga oya.

VAKATUDALIGA mai i na noqu vosa i  Yahuwe (YHWH) ka vakananuya na noqu vakanananu. 2 Rogoca mada na domo ni noqu tagi, noqu Tui kei na noqu Kalou (Mighty One) baleta vei kemuni au masu tiko yani kina oqo. 3 Na domoqu oni na rogoca e na veimataka i Yahuwe (YHWH); e na veimataka au na vakarautaki au meu raici kemuni. 4 Baleta o kemuni oni sega ni Kalou (Mighty One) dau taleitaka na itovo vakasisila; e na sega talega ni lai tiko vata kei kemuni na ivalavala ca. 5 O ira na dokadoka era na sega ni mai duri tu vakarairai vei kemuni; baleta ni oni dau sesevaki ira era dau cakacakataka na ivalavala ca. 6 Oni na vakarusai ira era dau cavuta na vosa lasulasu; O Yahuwe (YHWH) e na sega ni ciqomi ira na tamata era dau vakadave dra se dau lawaki ca.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
131/Blog No. 1271
May 11, 2011.
Reading
Hebrew Date
Iyar 7,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.