Saturday 3 October 2009

Vakatovolei O Jisu (Yahshua Face Trials)

Thought: The Holy Spirit In Us Makes A Lot Of Difference, It Did With Yahshua

....................................................

Serving For The 3rd October, 2009

O Jisu (Yahshua), ni sa vakasinaiti mai e na Yalo Tabu a qai biubiu mai na Jonitani ni sa kauti Koya na Yalo i lekutu, 02 me vasagavulu na siga, me rawa ni vakatovolei maivua na dauniveisaqa. E na veisiga oqori e a sega ni kania e dua na ka o Koya; ia ni sa yacova na iotioti ni siga, a qai tuburi Koya na viakana. 03 Sa qai kaya Vua na dauveisaqa, “Kevaka o iko o Luve ni Kalou (Elohim), vakarota na vatu qo me vuki me madrai! 04 Sauma vua o Jisu (Yahshua), ni kaya, “E volai tu, ‘E sega ni madrai duadua ga e rawa ni bula kina na tamata, ia e na vosa kecekece ni Kalou (Elohim)! 05 Ia o Setani, a qai kauti Koya i na dela ni dua na ulunivanua cecere, qai vakaraitaka Vua na vei­matanitu kecekece e vuravura e na dua na gauna lekaleka. 06 Oti qai kaya na dauniveisaqa Vua, “Au na solia vei iko na kaukaua kece oqo, vata kei na kedra dui lagilagi; baleta qori era a soli vei au, kau na solia vei koya ga au via solia vua. 07 “Ia kevaka o vakarokorokotaki au, na ka kece qo sa na Nomu!” 08 Sauma o Jisu (Yahshua) ni kaya vua, “E volai tu, Mo sokalou ga vei Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Elohim), o Koya duadua ga mo qarava.

Luke 4:1-8

45 Qori qai volai kina, Na imatai ni tamata o Atama, a yaco me kabula. Na iotioti ni Atama, a qai yaco me yalo dau vu ni bula. 46 A caka vakacava a qai sega kina ni liu mai na yago vakayalo; ia qai liu mai na yago vakavuravura, oti sa qai muria mai na yago vakayalo. 47 Na imatai ni tamata a buli mai vuravura e kuvu ni soso; ia na ikarua ni tamata e Turaga (Sovereign) mai Lomalagi.

1 Korinica 15:45-47

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

276

October 3

Isaiah 27-28

Ephesians 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).