Sunday 14 March 2010

Na iOtioti ni Vosa kei na Sere I Mosese (Moses’ Last Words and Song).

Thought: Important Last Words: Yahshua’s Last Word Were, Go Into All The World And Preach The Gospel.

Serving For the 14th March, 2010

A qai lako yani o Moshe qai lai kaya na veivosa oqo vei Isireli taucoko. 02 E kaya vei ira, O yau, au sa yabaki duanadrauruasagavulu e na siga oqo; Au sa sega ni rawa ni veicuruyaki i tuba se i loma; ka sa tukuna oti vei au o Jiova (Yahweh), O iko o na sega ni kosova na Joridani. 03 O Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Elohim), e na liu vei kemuni, io o koya e na vakarusai ira na vei matanitu era tu oqo e matamuni; o Josua e na liutaki kemuni, me vaka e tukuna mai o Jiova (Yahweh). 04 O Jiova (Yahweh) e na cakava vei ira me vaka a cakava vei Saihoni kei Oki, na nodra tui na Amoraiti, kei na na nodrau vanua, e a vakarusa o koya. 05 Ia o Jiova (Yahweh) e na soli ira vei kemuni, moni na cakava vei ira me vaka na ivakaro taucoko au a vakarota oti vei kemuni. 06 Tu vakaukaua ka yaloqaqa tiko, kakua ni domobula se sautaninini e matadra; baleta e lako tiko kei kemuni o Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Elohim) ka na sega ni biuti kemuni se vuki tani mai vei kemuni. 07 Sa qai kacivi Joshua o Moshe, qai kaya vua e matadra na Isireli taucoko, Mo kaukaua ka qaqa: ko na lako kei ira na tamata oqo ki na vanua sa bubului kina ko Jiova vei ira c nodra qase me solia vei ira, ia ko na kauti ira me ra taukena.



Na ka o raica, mo qai vola e na dua na ivola, qai vakauta vei ira na isoqosoqo e vitu; i Efeso kei Sumena, ka vaka kina i Peqamosi kei Tayataira kei Sadisi, kei Filadelifia vata kei Leiodisia.



O Au ga o Koya e a bula, Au qai mate, ia raica, Au sa bula tu oqo me sega ni mudu, Emeni. E tiko vei Au na idola ni mate kei na ibulubulu (Sheol).



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

73.

March 14

Deuteronomy 23-25

Mark 14: 51-72

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).