Sunday 13 September 2009

Saqati Na Cakacaka (The Work Opposed).

Thought: People Who Rely On Yahweh, Will Always Meet An Adversary.

.............................................

Serving For The 13th September, 2009

O ira era vakararavi tu vei Jiova (Yahweh) e na ulunivanua o Saioni, era na sega ni yavalati; ia era sa na tiko ga mai keya me tawamudu. 02 Me vakataka na veiulunivanua vakavolivoliti Jerusalemi; o Jiova (Yahweh) e na tiko vakavolivoliti ira na nona tamata, mai na gauna oya me tawamudu. 03 Baleta na nodra ititoko na dukadukali e na sega ni cegu e na nodra wasewase o ira na tu dodonu; o ira talega na tu dodonu era na sega ni dodoka na ligadra i na ivalavala ca.

04 ¶ Caka vinaka i Jiova (Yahweh) vei ira era vinaka kei ira era tu dodonu e vuniyalodra. 05 Ia o ira era na muria ga na nodra ivalavala tatakelokelo, o Jiova e na kolotaki ira laivi me ra wili vata kei ira dau cakacakataka na ivalavala ca; ia na vakacegu sa na tiko ga vata kei Isireli

Psalm 125:1-5

17 Ia a tokoni au matua tu ga na noqu Turaga (Master), qai vakaukauataki au meu rawa ni vunautaka vakavinaka na itukutuku; me ra rogoca o ira na kai Veimatanitu tani; au a qai vueti ga mai na gusu ni laione.

2 Timoci: 4:17

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

256

September 13

Proverbs 23-24

2 Corinthians 5

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).