Wednesday 6 May 2009

Na Wilivanua Sega Ni Tokoni Mai Isireli (The Unsupported Census In Israel)

Thought: If Yahweh Approves Do It With All Your Heart.

...........................................................

Serving For The 6th May, 2009

Sa qai tu cake o Setani me saqati Isireli, ni vakauqeti Tevita me vakayacora e dua na wilivanua e Isireli. 02 Kaya o Tevita vei Joape kei ira na na nodra iliuliu na tamata, Lako, lai vakayacora e dua na wilivanua vei ira na Isireli, me tekivu mai Bia-shiba me yaco sara i Dani; qai lesu mai vei au, meu rawa ni kila na iwiliwili ni tamata. 03 Kaya o Joape vei Tui Tevita, Me vakadrautaki ira cake mada ga na kedra iwiliwili na nona tamata e na gauna oqo, o Jiova (Yahweh); ka laiva na mata ni noqu turaga (master) na tui me raica, baleta era nona dauniveiqaravi taucoko; na cava tale e via cakava kina na ka oqo na noqu turaga (master) na tui? 04 A qai yaco ga na nona vosa na tui vei Joape. A mani lako o Joape, me roboti Isireli taucoko oti qai lesu tale mai i Jerusalemi 05 A solia o Joape na isoqoni ni kedra iwiliwili na tamata vei Tevita. Na kedra iwiliwili na luvei Isireli a duanamilioni, duanadraunaudolu na tamata dau vakaiyaragi e na iseleiwau: ia o ira na Jiuta, era a le vanadrauvitusagavulu na udolu na tamata, era dau vakaiyaragi e na iseleiwau. 06 O ira na Livai na bete kei ira na mataqali Penijamini era a sega ni wili e na iwiliwili oqo, baleta o Joape a sega ni taleitaka na nona vosa na tui; qai sega ni wiliki ira kina.

07 ¶ O Jiova (Yahweh) a rarawataka na ka oqo, baleta ni wiliki ira na Isireli o Tevita.

1 Veigauna 21:1-7



Nanuma qo: O koya e kabukaburaki vakamanini e na tatamusuki vakarauta ga, ia o koya e kabukaburaki vakalevu e na tatamusuki talega vakalevu. 07 Laivi ira sara na tamata yadudua me ra dui tausoli mai na lewa ni dui lomadra, ka me kakua ni vakavorakitaki se vakasaurarataki; baleta na Kalou (Elohim) e taleitaki koya e dau solika e na yalomarau.

2 Corinthians 9:6-7




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

126.

Me 6

1 Tui 12-13

Luke 24: 36-53

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).