Monday 28 March 2011

Ruta Kei Nao‘mi (Rut and Nao‘mi).

Thought: With Yahweh, Are You Like Orpah or like Rut?
 ...................
Serving For Yom Shaynee, Adar-Bet 22, 5771
Eratou baci qolou tale e na domo levu, ni ratou veitagicaki; Oti qai reguci vugona o Oripa, ka vuki me sa lesu tale; ia o Ruta a kabiti koya toka ga. 15 Kaya vua o vugona, Raica, na dauvemu sa lesu tale vei ira na nona tamata kei ira na wekana; lesu talega o iko, muria na dauvemu.16 Kaya o Ruta vua, E sega sara ga ni tu vei au na gagadre meu muri i koya lesu, meu biuti iko, baleta na vanua o  lako kina, au na lako kina; na vanua o lai vakaitikotiko kina, o na lai vakaitkotiko kina; o ira na wekamu era na wekaqu talega kei na nomu Kalou (Mighty One) e na noqu Kalou (Mighty One) talega: 17 Na vanua o mate kina, au na mate kina, e keya au na bulu talega kina: me cakacakataka vakaoqo vei au o Jiova (Yahweh) ka tomana tikoga, kevaka mada ga e rawa ni tawasei au mai vei iko na mate. 18 Ni raica o Nao’mi ni sa dei na lomana me lako vata kei koya, sa qai cegu na nona vakauqeti koya tiko me lesu tale.
19 ¶ Rau sa mani lako vata me yacova ni rau yaco yani i Beiti-Lekemi  e Ya’huda. A qai yaco, ni rau yaco yani i Beiti-Lekemi ni ra marautaki rau na korolevu taucoko era qai taroga, Qo dina beka o Nao’mi? 


MAROROI i au noqu Kalou (Mighty One) baleta vei kemuni, au sa vakotora no na noqu inuinui. 2 Au sa kaya oti vei Jiova (Yahweh), O kemuni ga na noqu Kalou (Mighty One), na noqu vinaka e lako mai vei kemuni; 3 Au a kaya talega oqori vei ira na digitaki era tiko e vuravura kei ira era ira era daumaka vakaoti, o ira au dau taleitaki ira. 4 Na nodra rarawa na ca e na vakalevutaki vakaveitarataravi meu kua kina ni sovara na nodra imadrali dra; se cavuta na yacadra e na tebenigusuqu 5 O Jiova (Yahweh) na noqu ivotavota ka noqu bilo; o koya e na vakasuka mai na kequ iwasewase vakaitaukei.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
87/Blog No. 1227
March 28, 2011.
Reading
Hebrew Date
Adar Bet 22,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version
  

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.