Monday 31 August 2009

Na Veilewai Sa Roro Mai (The Coming Judgment).

Thought: The Day Of Judgement Is Coming; Be Prepared!

............................................

Serving For The 31st August, 2009

Mai na rawai nei Filisitia e na yabaki a mate kina o Tui Eihasi, e yaco mai kina na itukutuku ni leqa oqo. 29 Kakua ni marau, i Filisitia raraba, baleta ni sa ramusu na nona ititoko o koya koya e a mokuti iko: baleta mai na kawa ni gata, e na tubu mai kina e dua na gatavaipa, ia o ira na loga luvena era na gata bukawaqa dauvuka. 30 O ira na nodra ulumatua na dravudravua era sa na kana, o ira era gadreva na veivuke era sa na koto sobu e na yalodei, ia au na vakamatea na wakamu ni dausiga kei ira na kemu vo vo, au na vakamatei ira. 31 Qolou, i korolevu; tagi i korolevu; o Filisitia taucoko sa veilecayaki; baleta e na tubu mai na vualiku e dua na kubou; e sega ni dua e na vo tale e na nodra solevu. 32 E saumi vakacava na nona taro na daunikauitukutuku ni vanua? Ni sa tauyavutaki Saioni o Jiova (Yahweh), me ra na lai taqmaki kina o ira na dravudravua vei ira na nona tamata.

Aisea 14: 28-32


E na mata i Jiova (Yahweh); e na lako mai o koya me vakatulewa e vuravura; e na vakatulewa e vuravura, e na yalododonu, kei ira na tamata e na nona yalodina.

Same 96:13

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

243

August 31

Psalms 145-147

1 Corinthians 11:1-15

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).