Monday 18 October 2010

Bubului E Na Yaca I Jiova (Take Oaths In The Name Of Yahweh)

Thought: Always Take Oaths, Vows and Affidavits In the Name Of Yahweh.

Serving For Yom Shaynee, 10th Cheshvan, 5771
O iKO mo vakarokorokotaki Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Mighty One), mo dau qaravi koya, ka dau bubului ga e na Yacana. 14 O iko mo kakua ni muria na kalou ni veigauna sa sivi, na nodra kalou na vei matanitu era a vakaitikotiko wavoliti kemuni;  15 O Jiova (Yahweh) na nomuni  Kalou (Mighty One) e Kalou (Mighty One) gugumatua  e na kemuni maliwa, de na qai tubu saqati kemuni na leva i Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One) qai vakawabokotaki kemuni mai na dela i vuravura.


KEVAKA mo veivutuni i Isireli, e kaya o Jiova (Yahweh), saumaki lesu mai vei au; kevaka mo biuta laivi na nomu itovo vakasisila e mataqu o na qai sega ni lai colati laivi tani 02 Moni bubuluitaka, O Jiova (Yahweh) e bula tiko e na dina, e na lewadodonu kei na yalododonu; o ira na kai Veimatanitu tani era na qai vakalogatataki ira vakataki ira vua; e na vukuna talega era na qai lagilagi.


I JIOVA (Yahweh), nanumi Dawide, kei na nona veileqa kece: 2 Ni a bubuluitaka vei Jiova o koya, ka yalataka vua na Kalou (Mighty One) kaukaua i Ya’akove ni kaya,  3 E dina ga niu sa na sega ni curu i na vale kau au vakaitikotiko kina se lai davoca na noqu loganimoce, 4 se solia me moce na mataqu se me bobo na bekabeka ni mataqu; 5 Me yacova niu sa kunea e dua na vale nei Jiova (Yahweh); e dua na nona itikotiko na Kalou kaukaua (Mighty One) i Ya’akove.
  

Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
291
October 18
Reading
Hebrew Date
Yesha’yahu 65-66
Cheshvan 10


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.