Thursday 7 October 2010

Bukiveretaki Mera Mate Na Kawa Yahuda. (Plot To Kill The Tribes of Y‘hudah.

Thought: Never Lose Faith In Yahweh, When Faced With Adversity
 ...............................
Serving For Yom Khah Mee-shee 29th Tishrei, 5771
Ni oti na veika oqo a qai toroya cake na itutu nei Hamani na luvei Hamadata, na Aqaqi, tagane, o Akashiroshi na tui, me sa dabeca na idabedabe ni veiliutaki e deladra na vei turaga bale era tiko vata kei koya.  2 O ira kece na dauniveiqaravi ni tui era tiko e na matamata ni tui, era sa dau cuva me ra vakarokorokotaki Hamani; baleta e a vakarota na tui me caka vakakina vua. Ia o Moredekai e a sega vakadua ni via cuva vua, me vakarokorokotaki koya. 3 Era mani tarogi Moadekai, o ira na dauniveiqaravi ni tui era tiko e na matamata ni tui,  Na cava o talaidredre tiko kina i na nona ivakaro na tui? 4 A qai yaco, ni oti e vica vata na siga na nodra vosa tiko va qo vua, ia qai sega tiko ga ni vakarorogo vei ira, ni ra a lai tukuna vei Hamani, me ra kila se dina na vosa a kaya o Moredekai: baleta ni a kaya vei ira o koya ni o koya e kai Yahuda. 5 Ia ni sa qai raica o Hamani ni sega ni dau cuva vua o Moredekai, se vakarokorokotaki koya, e a qai curumi Hamani e dua na yalokatakata levu e na vukui Moadekai. 6 Qori a qai vakasamataka kina o koya ni sega ni dua na ka, ke tarai Moredekai duadua ga; baleta o ira era sa vakatakila oti vua, na tamata nei Moadekai; qori a qai vaqara kina o Hamani, me vakarusai ira kece vakadua na Jiu era vakaitikotiko e na loma ni matanitu taucoko nei Akashiroshi, oya o ira kece na tamata nei Moredekai.


A qai kacivaka na matanivanua e na domo levu ni kaya, Vei kemuni kece, sa vakaroti yani vei kemuni na lewe ni veivanua kei na dui vosavosa;  05 e na tiki ni aua oni rogoca kina rorogo ni biukila, na ivakatagi bitu, na api, na sakibutu, na soliteri kei na vei mataqali ivakatagi kecega, e na vinakati moni lutu sobu moni cuva vakarokoroko i na matakau koula sa vakaduria tu o Nevukadanesa na tui: 06 Ia o koya ga e sega ni cuva sobu me vakarokoroko, e na comolaki i loma ni lovo bukawaqa waromisa e na tiki ni aua vata sara ga oya.



Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
(Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
280
October 7
Reading
Hebrew Date
Yesha’yahu 37-38
Tishrei 29

           


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.