Wednesday 2 June 2010

Tawase na Matanitu: Yabaki 947-721 BC. (Divided Kingdoms 947-721 BC)

Thought: Watch What You Say, Be A Peace Maker, Not A Piece Maker

.......................................

Serving For Yom Revee’ee, 20th Sivan 5770

Ia ni sa yaco i Jerusalemi o Rehoboama, a qai kacivi ira vata na lewe ni vale i Yahuda vata kei Beniyamini, e duanadrau walusagavulu na udolu na tamata digitaki era daunivala e na iseleiwau, oya o ira na bati, me ra valuti Isireli, me rawa ni vakalesui na matanitu vei Rehoboama na luve i Solomoni. 02 Ia na vosa nei Jiova (Yahweh) a qai yaco vei Shemaia ni kaya, 03 Vosa vei Rehoboama na luve i Solomoni, na tui Yahuda kei ira e na vale nei Beniyamini vata kei ira kece na Isireli kei ira na vo ni tamata mo kaya, 04 Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh), Moni kakua ni lako cake se moni lai vala; na tamata kece me ra dui lesu i na nodra dui veivale, baleta na veika oqo, o au ga au a cakava. Era mani rogoca na vosa nei Jiova (Yahweh) era qai dui lesu, na tamata kece i na nodra dui veivale.

2 Veigauna 11: 1-4



O cei beka e na kemuni maliwa e vuli vinaka? Laiva me vakadinadinataka na nona vosa, e na nona cakacaka vakasakiti e vakayacori e na yalomalumu, e kune mai na yalomatua.

Jemesa 3:13

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Hebrew Date

Reading

153

June 2

Sivan 20

2 Chronicles 7-9

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.