Wednesday 13 April 2011

Qaqa nei Tevita E Vu Mai Vei Jiova (Dawid’s Victories are from Yahweh).

Thought: Victory Comes To Those Who Love Yahweh
 ..................
Serving For Yom Revee-ee, Nissan 9th 5771
Rogoca na domoqu, i Jiova (Yahweh) niu masu yani vei kemuni; taqomaka na noqu bula mai na nuiqawaqawataki ni kequ meca. 2 Vunitaki au mai na nona ivalavala vakasisila na vunica; kei na nodra veidabui o ira era dau cakacakataka na ca. 3 O ira era na vakayagataka na yamedra me vaka na seleiwau, ka vagaga na nodra vosa me vaka na gasau ni dakaititi, 4 Me rawa ni ra vanai ira lo na tabucala; vakasauri na nodra na vanai ira, ka sega ni bau rere. 5 Era dau vaqaqacotaki ira vakataki ira e na veitalanoa gaga;  era nakita me ra vunitaka na tudai; era taroga, O cei e na raici keda?  6 Era navuca na ivalavala vakasisila, ia era qai vakarusai ni ra cauraka cake tiko na duka mai kedra maliwa, na tamata vata kei na titobu ni vuniyalodra.
7 ¶ Ia o Jiova (Yahweh) e vakaitamera; vakasauri e na vanalaki ira e na gasau ni dakaititi; 8 E na yaco ni na vagalui na yamedra, ia o ira era na raici ira, era na  domobula: 9 Na tamata kece era na rere; era qai tusanaka na cakacaka ni Kalou (Mighty One) baleta era na vakasamataka vakavuku na cakacaka ni ligana. 10 O ira na yalododonu era na rekitaki Jiova (Yahweh), ka vakararavi vua; o ira kece e tu dodonu na vuniyalodra era vakalagilagitaki e na vukuna o koya.


Ni rogoca sara, i Isireli moni na vakamuria ka vakayacora kece; me rawa ni vinaka vei kemuni, ka moni tubu vakalewelevu; baleta o Jiova (Yahweh) na nodra Kalou (Mighty One) na tamamuni, a yalataka vei kemuni ni na solia vei kemuni e dua na vanua e dau dave kina na sucu kei na hani. 4 Rogoca i Isira’yili: o Jiova (Yahweh) e noda Kalou (Mighty One), o Jiova (Yahweh) e duabau ga;  5 Moni lomani Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Mighty One) e na vuniyalomuni taucoko kei na nomuni bula  taucoko kei na nomuni kaukaua taucoko.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
103/Blog No. 1243
April 13, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 9,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version



May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.