Monday 14 September 2009

Raivotu Nei Sakaraia (Zachariah’s Vision).

Thought: “Thus Says Yahweh” Indentifies The Source Of Biblical Commands

.............................................

Serving For The 14th September, 2009

Sa qai kaya vei au o koya, Qo na vosa i Jiova (Yahweh) vei Serubabela; ni kaya, Sega e na qaqa se na kaukaua, ia e na Yaloqu ga, e kaya o Jiova ni lewe vuqa (Yahweh of Hosts). 07 O cei o iko, ulunivanua levu? E mata i Serubabela o na vaka e dua na buca; e na qai kauta mai na uluvatu ivakadei ni yalododonu kei na yalovinaka. 08 Oti qai yaco tale mai vei au na vosa i Jiova (Yahweh) ni kaya: 09 Na liga i Serubabela sa vakotora oti na yavu ni valenisoro oqo; na ligana talega e na vakaotia: Oni na qai kila kina, ni talai au mai vei kemuni o Jiova ni lewa vuqa (Yahweh of Hosts). 10 O cei ga e beca na siga ni veika lalai? O ira na le vitu qo era marau ni ra raica, Baleta era na rai era na qai raica na ivakabi ni vakavakarau e na liga i Serubabela. Oqori na mata vituvitu i Jiova (Yahweh) e vakadidike wavoki tiko e vuravura raraba.

Sakaraia 4:6-10


A qai yaco, ni tinia na Nona ivakamacala qo o Jisu (Yahshua), ni ra a kidroa na tamata e na Nona ivakavuvuli, 29 baleta ni a vakatavulici ira o Koya me vaka e dua e tu vua na lewa, qori e sega kina ni tautauvata kei ira na nodra vunivola kei na Farisi.

Maciu 7:28-29


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

257

September 14

Proverbs 25-27

2 Corinthians 6

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).