Monday 22 June 2009

Na iTukutuku Nei Emosi (Amos’ Message)

Thought: Is Our Individual Living Standard aliened to Yahweh’s Standard.
............................................
Serving For The 22nd June, 2009


Rogoca na vosa oqo au na kauta cake mai, baleti kemuni, io, e dua na lele, me baleta na vale i Isireli. 02 Na goneyalewa tabutagane mai Isireli sa bale; ka sa biu me davo tu ga e na dela ni qele, baleta e sega ni dua me vakaduri i koya cake tale. 03 Qo e kaya o Jiova (Yahweh) na Kalou (Elohim), Na korolevu era a lako mai kina e duanaudolu na tagane, era na vo ga kina e duanadrau na tagane; na koro era lako mai kina e duanadrau na tagane; era na vo ga kina e tini na tagane, e loma ni vale i Isireli. 04 Qo e kaya o Jiova (Yahweh) vei ira e na vale i Isireli: Vaqarai Au oni na qai bula; 05 Ia kakua ni vaqarai Pece-ela se curu i Qiliqela, se takosovi Bia-shiba: Baleta o Qiliqela e na kau dina vakabobula; ia o Pece-ela, e na yaco me tinidole. 06 Vaqarai Jiova (Yahweh) oni na qai bula; De qai caudre mai o Koya me vaka na yame ni bukawaqa e loma ni vale i Josefa, qai tilomi Pece-ela, baleta ni sega ni dua me bokoca laivi.


E kalougata na tamata e vorata na veitemaki; baleta ni sa vakatovolei, e na ciqoma na isalavakatui ni bula, sa yalataka oti na Turaga (Yahweh) vei ira era lomani Koya.
Jemesa (Jekope) 1:12









Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day) : 173
Tikinisiga (Date) : June 22, 2009
Mataka (Morning) : Esther 4-6
Yakavi (Evening) : Acts 5:17-42



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).