Tuesday 27 April 2010

Davide kei Bacisheba (David and Bathsheba)

Thought: David Suffered A Spiritual Erosion; Do We Have That Problem? Check!

Serving For The 27th April, 2010

Ni sa cava na yabaki, na gauna era dau biuta kina na valenitui o ira na tui, o Davide a qai talai Joabe vata kei ira na nona dauniveiqaravi vata kei Isireli taucoko; era qai lai tuvaivalutaki Rabaca; ia o Davide a tikoga mai Jerusalemi. 02 A qai yaco e na dua na yakavi ni mata mai na nona loga o Davide, qai lai tabale voli e na delavuvu ni vale ni tui; ni a raica e dua na yalewa ni sisili tiko; na yalewa qo e rairai totoka vakaoti na kena irairai. 03 A qai talatala o Davide me lai vaqaqai mada mai na yalewa. Kaya e dua, Qori o Bacisheba na luvei Ahinami, na wati i Uraia na Hitaiti? 04 A mani tala e dua na dau ni kauitukutuku me lai kauti koya mai; a qai lako mai vua na yalewa, qai veiyacovi vata kei koya; ia e na siga sara ga oya a se qai vakasavasavataki koya kina mai na nona mate ni vula; oti qai lesu i nona vale. 05 A qai kunekune na yalewa, qai talatala me lai tukuni vei Davide; Au sa bukete.

06 ¶ Oti qai vakauta e dua na itukutuku vei Joabe o Davide, me kaya, Talai Uraia na Hitaiti mada mai vei au. A qai talai Uraia vei Davide o Joabe. 07 Ni sa yaco yani vua o Uraia, a qai tarogi Uraia o Davide se sa vakaevei o Joabe kei ira na tamata vata kei na ivalu. 08 Oti qai kaya o Davide vei Uraia, Lako sobu i na nomu vale mo lai savuya na yavamu. Biuta mai na valenitui o Uraia, qai muri i koya yani e dua na iloloma mai vua na tui. 09 Ia o Uraia a moce no ga e na katuba ni nona vale na tui, vata kei ira na dauniveiqaravi vua na nona turaga (master); e a sega ni lako i nona vale.

2 Samuela 11:1-9


Kevaka eda vakatusa na noda ivala­vala ca, o Koya e yalodina ka yalododonu, e na vosoti keda mai na noda ivalavala ca, ka vakasavasavataki keda mai na noda dukadukali kecekece.

1 Joni 1:9


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

117.

April 27

2 Samuela 17-18

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.