Wednesday 10 August 2011

Na Veivakasavasavataki Nei Yahuwe (YHWH’s Cleansing)


Thought: Yahweh Gives The Means, We Produce The Fruit
 ...................
Serving For Yom Revee-ee, Av 10, 5771
E na gauna au a lako siviti iko kina, au qai raici iko, o sa yacova na yabaki mo vakamau kina; au qai dedeka na ligaqu e delamu meu ubia na nomu luvawale; io au qai  bubuluitaka vei iko, ni daru curu i na dua na veiyalayalati vata kei iko, e kaya o Yahuwe na Kalou (YHWH Mighty One), o qai yaco mo noqu. 9 Oti au qai vakasilimi iko e na wai, au qai savata laivi na dra mai vei iko, ka lumuti iko e na waiwai.10 Au vakaisulutaki iko talega e na isulu tali veivolavolai, ka vakaivavataki iko e na ivava; au qai vauca na tolomu e na lineni matailalai, ka vakaisulutaki iko e na silika. 11 Au daramaka vei iko na iyaya ni sasauni; au vakatokara na qato e ligamu kei na taube e domomu; 12  Au qai vakatokara na veivatutalei e yadremu, na sau e daligamu kei na isalavakatui totoka e ulumu. 13 Qori o a vakaiukuukutaki kina e na koula kei na veivatutalei; o qai vakaisulutaki e na lineni matailalai kei na lokaloka kei na isuli tali veivolavolai; o kania na falawa matailalai kei na hani kei na waiwai; o qai yaco mo totoka sara vakaoti; o qai tubu mo vutuniyau e na kedra maliwa na veimatanitu. 14 Na kemu irogorogo a qai tete yani e na kedra maliwa na kai Veimatanitu tani, ni o totoka vakaoti baleta na isalavakatui totoka vakaoti ni noqu lagilagi au a tokara toka vei iko, e kaya o Yahuwe na Kalou (YHWH Mighty One).


Baleta o Yahuwe (YHWH) e na sega ni talaci ira laivi na nona tamata, ka na sega talega ni vakanadakui ira na nona ivotavota. 15 Baleta na lewa dodonu e na vukici vei ira na yalododonu; o ira kece na yalododonu era na vakamuria. 16 O cei e na tucake mai me totaki au niu vorati ira era ivalavala kaukaua? O cei e na tu cake me vorati ira era cakacakataka tiko na veivakacalai? 17 Ke a sega ni dau vukei au tiko mai o Yahuwe (YHWH), na noqu bula (soul) ke se tacori tu ga e na leqaleqa.18 Niu kaya, Na yavaqu a jidara; na nomuni yalololoma i Yahuwe (YHWH) a tabei au cake.19 E na vakaitamera ni noqu rarawa, e loma ni vuniyaloqu, na nomuni veivakacegui  e marautaka na noqu bula (soul). 20 O ira na dauvakavulewa ca era na sega ni veitokani kei kemuni, baleta era sa navuca na inaki ca me ra saqata na nomuni lawa 21 Era vakotora na dai me tacori kina na nodra bula na yalododonu ka vakacalai ira na dra tawacala. 22 Ia o Yahuwe (YHWH) e noqu isasabai; na noqu Kalou (Mighty One) e noqu uluvatu ni veitaqomaki.


Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
221/Blog No. 1361
August 10, 2011.
Reading
Hebrew Date
Av 10, 5771
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.