Sunday 22 May 2011

O Yahuwe e Sega Ni Tamata (Yahweh Is Not A Human Being).

Thought:  What Yahweh Says, Stands Forever
 ..............................
Serving For Yom Reeshone, Iyar 18, 5771
VUNAUTAKA na vuku, na yalomatua e na qai sauma vei iko, 2 Baleta na vuku e toka sara e cake, e na tikina cecere; ka toka e na basoga ni salevu kei na veisalalalai.  3 E dau kacikaci e na matamata, e na i curucuru i na korolevu, e dau kaila tiko e na domolevu, ni kaya; 4 Vei kemuni na tamata au kaci; na domoqu e vakarogoi vei ira na luve ni tamata. 5 Me rawa vei ira na rawarawa me ra kila na yalomatua kei ira na lialia me ra vakila e loma ni vuniyalodra. 6 Rogoca, baleta au na kaya ga na dina; na tadola ni gusuqu e na kauta mai na yalododonu. 7 Baleta na gusuqu e na cavuta na dina; na gusu daulasulasu e vakasisila  dina e mataqu. 8 Na vosa kece mai gusuqu era yavu ni yalododonu; e sega ni kune kina e dua na ka e takelo se veivakacalai. 9 E ka rawarawa vei koya e kila vinaka ka donu vei ira era gadreva me ra kunea na kilaka.


Kaya o Moshe vua na Kalou, Raica, ni u sa lako vei ira na luve i  Isira'yili, au qai kaya vei ira, Na nodra Kalou (Mighty One) na nomuni qase e talai i au tiko mai vei kemuni; ia ke ra qai taroga lesu mai vei au, O  cei na yacana? Na cava beka meu na sauma vei ira?  14 Kaya na Kalou (Mighty One) vei Moshe O au o Eye Ashe Eye (Ehyeh Asher Ehyeh), oti qai kaya, Oqo na veika mo na kaya vei ira na luve i Isira’yili, O Eye (Ehyer) e a talai au mai vei kemuni. 15 Oti qai kaya tale na Kalou (Mighty One) vei Moshe Oqo na veika mo na kaya talega vei ira na luve i Isireli; O Yahuwe (YHWH) na Kalou (Mighty One) i Avarahama, na Kalou (Mighty One) i Yi’sake kei na Kalou (Mighty One) i Ya’akove e a talai au mai vei kemuni;   Oqo na yacaqu me tawamudu, oqo me kequ ivakananumi tiko vei ira na vei tabatamata kece sara.


Na Kalou (Mighty One) e sega ni tamata e na dodonu kina me dau lasu; e sega talega ni luve ni tamata e dodonu kina me dau soli vua na ivakasala; e koya e na vosa ka na vakayacora sara vakakina, na ka kece e kaya, e na tu me tawamudu.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
142/Blog No. 1282
May 22, 2011.
Reading
Hebrew Date
Iyar 18,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.