Friday 1 May 2009

Na Daunivakasala Nei Apisalome (Absalom’s Advisors)

I dedicate this to Catherine (Katarina) Mow, My cousin-in-Law who succumbed to Breast Cancer this week.

Thoughts: When Negatives Happen To You, Always Look For The Positive Lessons You Need To Learn

.........................................................

Serving For The 1st May 2009

Era qai tukuna vei Tevita, ka kaya, O Ahicofela rau sa bukivere tiko vata kei Apisalome. Kaya o Tevita, i Jiova (Yahweh) Au kerei kemuni moni vakatawayagataka na ivakasala kece nei Ahicofela. 32 Oti qai lako mai o Tevita e na vanua e dau sokalou kina Vua na Kalou (Elohim), raica, ni a lako tale ga mai me mai tavaki koya o Husai na Akaite ka sa kakadresudresu tu mai na nona kote qai qeleqelewa tu na uluna: 33 Kaya vua o Tevita, Kevaka mo mai lako vata kei au, o na mai icolacola bibi ga vei au, 34 Ia kevaka mo lesu i na korolevu, lai kaya vei Apisalome, Kemuni na tui, O au na nomu dauniveiqaravi baleta au a dauniveiqaravi tu e liu vei tamamu. Ia qo, o au na tui, au vinakati iko mo lako mo dau lai vakatanitaka na ivakasala kece nei Ahicofela. 35 Raica, rau sa tiko qori kei iko mai na korolevu, o Sadoka kei Abaiyaca o rau na bete. Na vosa kece o rogoca ni tukuni e loma ni vale ni tui, oqori mo na vakadewataka vei rau o Sadoka kei Abaiyaca o rau na bete. 36 Raica ni rau tiko talega e keya vata kei tamadrau o rau na luvedrautagane oya o Ahimasa na luvei Sadoka vata kei Nacani na luvei Abaiyaca; o rau me rau na dau idewadewa mai vei au, ni itukutuku kece sara o rawa ni rogoca, 37 A mani curu lesu tale i na korolevu, o Husai, e na gauna vata a curu tiko kina i Jerusalemi o Episalome.

2 Samuela 15:31-37


Solia vei keimami na madrai me veirauti kei keimami, mai na dua na siga ki na dua tale na siga, 12 vosota na neimami ivalavala ca, me vaka keimami dau vosoti ira era caka ca vei keimami.

Maciu 6:11-12




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

121.

Me 1

1 Tui 1-2

Luke 22:54-71



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).