Friday 3 June 2011

Tauri o Yerushalayimi (Yerushalayim Taken)

Thought: Do Not Be A Rechov’am: Seek Peace In Yahweh
............... 
Serving For Yom Ha Shee-shee, Sivan 1, 5771
A qai yaco ni sa vakaduria oti na matanitu o Rekova'ama ka sa vakaukauataki koya vakataki koya, ni a qai vakanadakuya na lawa i Yahuwe (YHWH) o koya, kei Isira'yili taucoko vata kei koya. 2 A qai yaco e na ikalima ni yabaki nei Tui Rekova'ama, o Shishaki na tui Ijipita, a qai lako mai me mai valuti Yerushalayimi, baleta ni ra sa talaidredre tiko vei Yahuwe (YHWH), 3 Ka lako mai vata kei na tinikarua na drau na qiqinivalu kei na onosagavulu na udolu na dauvodo ose; ka sega ni wili rawa o ira na tamata era a lako mai vata mai kei koya mai Ijipita; o ira na Lubimi, na Sukiimi kei ira na Iciopeani. 4 E a kabai ira mai na veikoro vakabai e Ya'huda, qai lako sara i Yerushalayimi. 5 A qai lako mai o She'ma'ya na parofita vei Rekova'ama kei ira na turaga bale ni Ya'huda era sa soqo tiko mai Yerushalayimi baleti Shishake, qai kaya vei ira, Qo na veika e kaya o Yahuwe (YHWH), Oni sa vakanadakui au, qori au na vakanadakui kemuni tale ga kina, i na liga i Shishaki  6 Qori era sa qai vakamalumalumutaki ira kina vakataki ira, o koya na tui kei  ira na veituraga bale; era qai kaya, O Yahuwe (YHWH) ga e yalododonu. 7 Ni raica o Yahuwe (YHWH) ni ra sa vakamalumalumutaki ira vakataki ira, a qai rogo tale na vosa i Yahuwe (YHWH) vei She'ma'ya ni kaya, Baleta era sa vakamalumalumutaki ira vakataki ira, au na sega ni vakarusai ira; ia au na vakatara vei ira eso na veivueti, ia na noqu cudru sa na sega ni sovaraki vei Yerushalayimi, e na liga i Shishaki.  8 Ia veitalia qori, era na tini ga me ra nona dauniveiqaravi; me rawa ni ra kila  na duidui ni ivalavala ni veiqaravi vei au, kei na ivalavala ni veiqaravi vei ira na matanitu ni veivanua.

Maroroi au noqu Kalou (Mighty One) baleta vei kemuni, au sa vakotora no na noqu inuinui. 2 Au sa kaya oti vei Yahuwe (YHWH), O kemuni ga na noqu Kalou (Mighty One), na noqu vinaka e lako mai vei kemuni; 3 Au a kaya talega oqori vei ira na digitaki era tiko e vuravura kei ira era daumaka vakaoti, o ira au dau taleitaki ira.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
154/Blog No. 1294
June 3, 2011.
Reading
Hebrew Date
Sivan 1,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.