Tuesday 2 June 2009

Tawase na Matanitu: Yabaki 947-721 SM. (Divided Kingdoms 947-721 BC)

Thought: Watch What You Say, Be Peace Maker, Not A Piece Maker)
.......................................

Serving For June 2, 2009.

Ia ni sa yaco i Jerusalemi o Rehoboama, a kacivi ira vata na vale nei Jiuta vata kei Benijamini e dua na drau walusagavulu na udolu na tamata digitaki era daunivala e na iseleiwau, o ira na bati, me ra vala kei ira na Isireli, me rawa ni vakalesui na matanitu vei Rehoboama na luve i Solomoni. 02 Ia na vosa nei Jiova a qai yaco vei Shemaia ni kaya, 03 Vosa vei Rehoboama na luve i Solomoni, na tui Jiuta kei ira e na mataqali nei Benijamini vata kei ira kece na Isireli kei ira na vo ni tamata mo kaya, 04 Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh), Mo ni kakua ni lako cake moni lai vala; na tamata kece me ra dui lesu i na nodra dui veivale, baleta na veika oqo, o au ga au a cakava. Era mani rogoca na vosa nei Jiova (Yahweh) era qai dui lesu, na tamata kece i na nodra dui veivale.
2 Veigauna 11: 1-4


O cei beka e na kemuni maliwa e vuli vinaka? Laiva me vakadinadinataka na nona vosa, e na nona cakacaka vakasakiti e vakayacori e na yalomalumu, e kune mai na yalomatua.
Jemesa 3:13




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day) : 153
Tikinisiga (Date) : June 2, 2009
Mataka (Morning): 2 Chronicles 7-9
Yakavi (Evening) : John 13: 1-17

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).