Friday 5 March 2010

Na iVakaro E Tini (The Ten Commandment)

Thoughts: We Need To Recognise Yahweh’s Sovereignty And Be Obedient.

.....................................................

Serving For The 5th March, 2010

Na siga oni a tu kina e na mata i Jiova (Yahweh) na nomuni Kalou (Elohim) mai Horeba, baleta a kaya vei au o Jiova (Yahweh), Vakasoqoni ira vata mai na tamata vei au, meu mai vakarogoya vei ira na noqu vosa, me rawa ni ra vulica me ra na dau so kalou vei au e na veiveisiga kece era bula tiko kina e na dela i vuravura, ka me rawa talega ni ra na vakatavulica vei ira na luvedra. 11 Oni a qai toro mai, moni mai tucake tu e na ruku ni ulunivanua; ia na ulunivanua e a caudre tu e na bukawaqa e yaco vakadua i lomalagi, a vakacerebuto tu mai vata kei na o, kei na butobuto vavaku. 12 A qai vosa vei kemuni o Jiova (Yahweh) mai loma ni bukawaqa: oni a rogoca na domo ni vosa, ia oni sega ni raica e dua na ibulibuli; e a rogo tikoga na domo. 13 A qai vakatusa vei kemuni na Nona veiyalayalati o koya, e vakarota tiko vei kemuni moni na cakava, oya e tini na ivakaro; ka vola o koya e na rua na papa vatu raraba.14 A qai vakaroti au o Jiova (Yahweh) e na gauna oya meu vakatavulica vei kemuni na lawa kei na lewa, me rawa ni oni na cakava e na vanua oni lako tiko kina moni lai taukena.

Vakarua 4:9-14



Oni sega beka ni kila, ni o koya oni soli i kemuni moni muria vaka nodra dau ni veiqaravi, oni sa nona bobula; ka ni oni na vakamuria moni valavala ca se vakamuria moni yalododonu?

Roma 6:16




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

64.

March 5

Numbers 34-36

Mark 10:32-52

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).