Wednesday 15 April 2009

Veivutuni O Tevita Ni Musuka Na iSulu Nei Saula. (David Regretted Cutting Saul’s Robe)

Thought: There Is Always A Need To Honor and Respect Leadership

.........................................................................................

Serving For The 15th April, 2009

A qai yaco ni lesu mai o Saula, mai na nona cemuri i ira na kai Filisitia, ni a qai tukuni vua, Raica, o Tevita sa tiko qo mai Misiroca oya mai Qibaoca. 02 A qai kauta e tolunaudolu na tamata digitaki mai Isireli taucoko o Saula, era qai lako me ra lai vaqarai Tevita kei ira na nona tamata e na veiulunivanua ni me kila. 03 A qai yaco o koya e na dua na bai ni sipi e na batinisala era muria tiko, ka ni tiko kina e dua na qaravatu; a qai curu i na qaravatu o koya me lai davo mada kina; ia o Tevita kei ira na nona tamata era a tiko voli e na veibaba e yasa ni qaravatu oya. 04 Era kaya sara vei Tevita o ira na nona tamata, Raica, qo na siga a kaya kina vei iko o Jiova (Yahweh), Raica, au na solia na nomu kemu meca i ligamu, mo cakava vua na ka o nanuma ni donu e matamu. A qai tu o Tevita, qai musuka lo na bui ni isulu nei Saula. 05 Ia e muri a qai veivutunitaka o Tevita ni a musuka laivi na bui ni isulu nei Saula. 06 A qai kaya o Tevita vei ira na tamata era a tiko vata kei koya, O Jiova e vakatabuya, meu cakava na ka oqo vua na noqu turaga (master), na lumuti nei Jiova (Yahweh); e na noqu dodoka na ligaqu meu saqati koya, baleta o koya na lumuti nei Jiova (Yahweh). 07 A qai tarovi ira na nona tamata era a tiko vata kei koya o Tevita, e na nona cavuta na vosa oqori, qai sega ni vakatarai ira me ra mokuti Saula.

1 Samuel 24:1-7



Vakarorogo vei ira na nomuni iliuliu vakayalo, talairawarawa vei ira; baleta e nodra itavi me ra ivakatawa yalodina ni nomuni bula; ka ni o ira era na saumi taro e na vukumuni. Laiva me ra vakayacora na nodra itavi e na yalomarau, sega e na yalorarawa, baleta qori e na sega na kena yaga vei kemuni

Iperiu 13:17



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

105.

Epereli 15

I Samuela 17-18

Luke 15:1-10



May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh(YHWH).