Monday 17 October 2011

Isira’ylli Kei Ya’huda Rau Na Vueti (Isra’yl And Y’hudah Will Be Saved)


Thought: Yahweh Promises A Salvation To Isra’yl and Y’hudah
....................... 
Serving For Yom Shaynee, Tishrei 19, 5772
Na vosa a yaco mai vei Yiremeyahu mai vei Yahuwe (YHWH), e kaya, 2 Oqo na ka e kaya o Yahuwe (YHWH) na nodra Kalou (Mighty One) na Isira'yili, Vola na vosa kece sara au sa tukuna  oti  vei iko e na dua na ivola.  3 Baleta raica, sa roro mai na veisiga, e kaya o Yahuwe (YHWH), Au na kauti ira lesu mai kina o ira na bobula e na kedra maliwa na noqu tamata o Isira’yili kei Ya'huda, e kaya o Yahuwe (YHWH): Au na kauti ira lesu mai  i na vanua au a solia vei tamadra, o ira era na qai lai taukena. 4 Oqori na vosa a tukuna o Yahuwe (YHWH) me baleti ira na Isira'yili ka vaka kina me baleti ira na Ya'huda. 5 Oqo na ka e kaya o Yahuwe (YHWH); Eda sa rogoca na domo ni sautaninini kei na domobula; ka ni sa sega na sautu. 6 Vakataroga mada ka raica, e rawa beka vua e dua na tagane me vakasucuma e dua na gone? Na cava  na vuna au raici ira tiko kina na tagane kecekece ni ra tara cake tu na muledra me vaka na yalewa e taratara tiko, ka sa vulaci vakadua tu na matadra?  7 Oilei! Na siga oya e na vakaitamera, ka ni na sega tale ni dua me rau na tautauvata; oya na gauna ni leqa levu vei Ya’akove; ia o koya e na qai vueti mai kina. 8 E na yaco e na siga oya, e kaya o  Yahuwe ni lewevuqa (YHWH Tzva’ot), niu na  musuka tani na nona ivua na tui Bavela mai domomu, au na drutilaka talega na kemu ivesu; O ira na vulagi era sa na sega vakadua tale ni vakabobulataki ira. 9 Ia era sa na qaravi Yahuwe (YHWH) na nodra Kalou (Mighty One) kei Dawide na nodra tui, o koya, au na vakatura cake e na vukudra.



E dua na tamata e vakadewataka na itukutuku lasu me baleta na wekana vakaitikotiko e tautauvata kei na dua na tolo ni kaukamea, e dua na seleiwau kei na dua na gasau gagata ni dakaititi.
19 ¶ Me vaka e dua na bati ni vutu tiko se na yava e siri tiko; e vaka kina na vakanuinui vua e dua na tamata e sega ni yalodina e na gauna ni leqaleqa.

 
NA nona yavu era toka e na nona ulunivanua tabu. 2 O Yahuwe (YHWH) e taleitaka vakalevu cake na matamata mai Saiyoni, mai vei ira kecekece na nona itikotiko o Ya'akove. 3 Na veika dokai e dau cavuti me baleti iko, o iko na korolevu ni Kalou (Mighty One). 4 Au na cavuti Rehava kei Bavela, baleta rau kila na noqu lewa (power); raici ira na Pe’lesete kei na Ta’sora kei ira na tamata mai Iciopia; e na tukuni ni tamata qo e na sucu mai keya. 5 Me baleti Saiyoni e na kainaki, Na tagane qaqa oqo e a sucu maivua; o koya vata oqori e na tauyavutaki koya. 6 O Yahuwe (YHWH) e na wiliki ira na tamata e na ivola, Na tagane qo a sucu maikeya. 7 O ira kece na ravouvou era vakaitikotiko vei iko era na mamarau, o ira era sa vakayalomalumalumutaki tu vei iko.


Read The Tanakh in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
290/Blog No. 1430
October 17, 2011.
Reading
Hebrew Date
Tishrei 19, 5772
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version

 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.