Sunday 16 May 2010

Na Masu Nei Solomoni (Solomon’s Prayers.)

Thought: When We Pray To Yahweh Do So With Boldness And Confidence

...................................

Serving For The 16th May, 2010

E tucake sara e mata ni icabocabo ni soro vei Jiova (Yahweh) o Solomoni, e matadra na lewe ni isoqosoqo taucoko e Isireli, dodoka cake na ligana ruarua i lomalagi qai masu: 23 qai kaya o koya, I Jiova na Kalou (Yahweh Mighty One) nei Isireli, e sega tale ni dua e tautauvata kei kemuni e lomalagi e cake se e vuravura e ra, e dau maroroya na veidinadinati kei na yalololoma vei ira na nomuni dauniveiqaravi era muri i kemuni tiko e na dina, e vuniyalodra taucoko kei na nodra bula taucoko. 24 O Kemuni oni a vakayacora na veika oni a yalataka vei Davide na tamaqu; ni oni a cavuta e gusumuni, oti oni qai vakayacora e ligamuni, me vaka sa yaco tu oqo, e na siga nikua. 25 O koya oqo, i Jiova na Kalou (Yahweh MIghty One) nei Isireli, moni vakayacora talega e na vuku i Davide na tamaqu na veika oni a yalataka vua, e na nomuni a kaya, E na sega vakadua ni sega na nomu kawa, e mataqu, me na dau dabeca na idabedabe vakatui e Isireli, kevaka era na dau qarauna na nodra bula me ra bula tiko e mataqu e na dina, me vaka o dau muria o iko e mataqu. 26 Ia qo, i Jiova na Kalou (Yahweh Mighty One) nei Isireli laiva me vakadeitaki na nomuni vosa, oni a bubuluitaka vua na nomuni dauniveqaravi o Davide na tamaqu.

1 Tui 8: 22-26.


Laiva sara meda toro voleka vakadoudou i na itikotiko vakatui ni loloma, me da lai kunea na veivosoti vata kei na yalololoma, me vukei keda e na noda veigauna ni leqa­leqa.

Heberiu 4:16.


Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

136

May 16

2 King 15-17

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.